A căzut pe trotuar la locul de muncă și se fac verificări pentru vătămare corporală. Accidentul mortal de muncă de la Carei este ignorat

• publicat la: 3 martie 2022
A căzut pe trotuar la locul de muncă și se fac verificări pentru vătămare corporală. Accidentul mortal de muncă de la Carei este ignorat

La data de 1 martie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, de 57 de ani, din Satu Mare, în timp ce se afla la locul de muncă, s-a împiedicat în curtea societății și a căzut pe trotuar, lovindu-se la umărul și brațul stâng.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde  i s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă,  neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, se specifică în comunicatul Inspectoratului de Poliție Satu Mare.

La data de 6 noiembrie 2020 un muncitor a fost strivit pur și simplu de utilajul greu pe care lucra în cadrul Proiectului de  Mobilitate Urbană. Lucrările au fost câștigate prin licitație de asocierea Tarr&Tarr SRL, Tarr const SRL și Urbis Concept SRL. Accidentul mortal de muncă s-a petrecut în fața Monumentului Ostașului Român din Carei.

Suntem în 03 martie 2022 și încă nu a fost emis niciun comunicat oficial privind accidentul de muncă de la Carei.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu