Careieni în concert la Teatrul Municipal Carei

• publicat la: 7 mai 2022
Careieni în concert la Teatrul Municipal Carei

Joi, 5 mai, la Teatrul Municipal Carei a avut loc un spectacol susținut de careienii de la Acoustic Station (Bianca Oneț – voce, Marius Georgescu – percuție, Szucs Jozsef – chitară, Bogdan Georgescu – bass). Repertoriul a fost unul pur acustic, nelipsind standarde de bossa nova sau swing, din repertoriul lui Antonio Carlos Jobim, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra sau Stacey Kent. O seară plină de emoție și vibrație, cu multe improvizații, cu un repertoriu bine structurat, un sunet clar și efecte de lumini care au contribuit la crearea unei atmosfere relaxante.

Bianca a strălucit prin vocea sa și prin felul absolut original de interpretare, Marius a demonstrat ce înseamnă să stăpânești arta ritmurilor complexe, Józsi a interpretat impecabil la chitară partituri complexe, deși nu este instrumentul care l-a consacrat, el fiind un extrem de apreciat toboșar, iar Bogdan a realizat la bass  câteva părți de improvizație de excepție.



Deși reprezintă generații diferite, fiecare dintre ei făcând parte, la un moment dat,  din marea familie a Castelanilor, sunetul trupei a fost unul compact, emoțiile dispărând după primele acorduri.

Bogdan Georgescu și Szucs Jozsef au făcut parte din trupa In Extenso care a compus apreciatul Imn al Careiului.

La final, artiștii careieni au fost ovaționați minute în șir de publicul care a umplut până la refuz Sala Teatrului din Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu