De la FC Viitorul Carei au fost selecționați 7 sportivi pentru echipele județului

• publicat la: 25 mai 2022
De la FC Viitorul Carei au fost selecționați 7 sportivi pentru echipele județului

Baza sportivă Dinamo Satu Mare a găzduit astăzi acțiunea de selecție a copiilor din județ născuți în anul 2010 respectiv 2011. În urma voturilor, cinci copii ai clubului CS Primavera Satu Mare vor face parte din selecționatele județului Satu Mare.

Clubul Sportiv – Școala de Fotbal – PRIMAVERA – Satu Mare s-a nșscut din initiativa a doi împătimiti ai fotbalului, Florin Fabian si Lucian Ploeșteanu în primăvara anului 2012. Incă de la început  acest club a reprezentat o stare de spirit, pe care o simt doar cei care fac parte din aceasta frumoasă familie – PRIMAVERA.

FC VIITORUL CAREI are 7 copii selectionați, fapt pentru care merită felicitările noastre, având în vedere că este un club sportiv înființat acum 1 an de zile. Dăruirea și priceperea antrenorului Răzvan Nintaș dar și a colaboratorilor săi au făcut ca astăzi, la baza sportivă Dinamo, elevii săi să fie apreciați și selecționați în număr mare.

Miklos Abel, Hagen Ralph, Nintas Noris, Comerzan Luca si Dan Șerban la categoria 2010 si Pașca Gabriel si Demian Iulian la grupa 2011 vor face parte din echipa județului Satu Mare.

Din partea clubului sportiv careian CSM Victoria, finațat de Primăria Carei,  nu a participat  nimeni la selecții, sportivii fiind orientați cu predilecție spre cluburile din Ungaria.

Felicitări antrenorilor FC Viitorul Carei! Felicitări sportivilor selecționați!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu