Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, e atras la Carei doar de miesmele ciorbei de la cazan

• publicat la: 22 mai 2022
Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, e atras la Carei doar de miesmele ciorbei de la cazan

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, e atras la Carei de miesmele cazanelor de ciorbă din Parcul Dendrologic. Nicio tresărire față de distrugerea frumoasei clădiri de pe strada Iuliu Maniu din Carei pentru că nu se intervine de ani de zile, clădire aflată în proprietatea CJ.

Nu a dat curs nici invitației de participare  la dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu la Carei deși e președinte de consiliu dintr-un județ în care trăiesc și români, chiar mai mult de 60%. E drept că la bustul lui Mihai Eminescu  nu s-a fiert ciorbă la cazan.

UDMR Carei a organizat ieri în Parcul Dendrologic un concurs de gătit și activități culturale. Cu un președinte de Consiliu Județean ce amestecă în ciorba fiartă la foc deschis sub cazan, secondat de parlamentari și primar evazionist, ce instituție să mai întrebe dacă se respectă Legea Picnicului în Parcul Dendrologic?

Aromele de la picnicul UDMR din Parcul Dendrologic au atras și recenzorii așa că recensământul e pe  mâini bune la Carei.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu