Zile la Carei, program inedit de facilități și reduceri pentru turiști, cu scopul redresării turismului local, în prima vară fară restricții

• publicat la: 26 mai 2022
Zile la Carei, program inedit de facilități și reduceri pentru turiști, cu scopul redresării turismului local, în prima vară fară restricții

Programul #zilelacarei revine și reprezintă prima acțiune importantă dintr-o serie de demersuri care vor fi organizate anul acesta, la Carei, în scopul redresării turismului local.

Vă invităm cu drag să descoperiți Careiul, orașul castel, în prima vacanță fără restricții, după pandemie!

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural lansează cea de-a doua ediție a campaniei ”ZileLaCarei”, cu scopul de atrage cât mai mulți vizitatori în oraș.

Gratuități pentru turiștii care vizitează ”Orașul Castel”

Orașul Carei îşi va întâmpina turiştii, începând de mâine, cu o serie de beneficii şi gratuităţi, pentru a le oferi vizitatorilor, vara aceasta, o experiență specială și completă.

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural, (F.C.P.T.C.), cu suportul Primăriei Carei şi în parteneriat cu instituţiile din oraş, dar şi cu unităţile din industria ospitalităţii, încep campania de gratuităţi #ZilelaCarei, pentru cei care vizitează Careiul, începând cu data de 27 mai 2022, odată cu deschiderea pentru public a Ștrandului Termal din Carei.

Prin intermediul campaniei #ZileLaCarei, turiştii care vor fi cazaţi la una dintre unităţile de cazare participante la program, pentru minim o noapte, se vor putea bucura de următoarele beneficii:

  1. Hoteluri partenere:

L’Art Hotel Carei

– Hotel House of Charles

– Hotel Central

– Motel Vraja Viilor

– Camping Ștrand Carei

  1. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele, care au răspuns propunerii de colaborare făcute de VisitCarei:

L’Art Bistro: 10% reducere

Pizzeria Grande: 10% reducere

Bizarre Foods Carei: 10% reducere

TIMES Coffee: 10% reducere

– Hanul Retro: 10% reducere la o cină

  1. Acces gratuit la Castelul Károlyi și 20 % reducere la ștrandul termal. 
  1. Reduceri la magazine și librării: 

Magazin de suveniruri Carei – Souvenir bolt Nagykároly: 20% reducere

  1. Reducere la echitație: 

– Ședințe de echitație la manejul din parc (Asociația Equus Lovasegyesület és Hostel – Nagykároly, exclusiv prin rezervarea prealabilă, în limita disponibilității).

  1. Reduceri atractive la degustarea și achiziția de vinuri locale: 

– Vinăria Jugrestan: 10% reducere la achiziția a minim trei sticle de vin de Carei

– Vinăria Cristian Ungureanu: 10% reducere la achiziția a minim trei sticle de vin de Carei

 

Cum funcționează programul #ZileLaCarei?

  1. Unităţile de cazare vor informa și vor înregistra turiştii care doresc să se bucure de aceste gratuităţi și le vor înmâna cardul de reduceri care poate fi folosit o singură dată/sejur/locație.
  2. Pentru a beneficia de acces gratuit la Castelul Karolyi sau de 20 la sută reducere la ștrandul termal ori la celelalte unități participante la program, turistul va prezenta cardul primit la recepție. Personalul va verifica cardul prezentat de turist la intrare. Cardul poate fi folosit o singură dată şi nu poate fi transferat.
  1. În cazul sesizării unor nereguli în funcționarea programului, reprezentanții VisitCarei își alocă dreptul de a retrage cardurile folosite abuziv, în situațiile care se acestea se dovedesc a fi neconforme cu regulile de funcționare a campaniei #zilelacarei.

Condiţii obligatorii pentru obţinerea gratuităţilor:

Şedere de minim o noapte la hotelurile partenere ale VisitCarei, care au semnat protocolul de colaborare cu F.C.P.T.C..

Perioada campaniei: 27.05.2022 – 15.09.2022.

Până la acest moment, 5 unități de cazare din Carei, o librărie, un magazin de suveniruri şi-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 5 restaurante/cafenele doi producători de vinuri locale și o asociație.

Prin urmare, îi invităm şi pe reprezentanţii celorlalte unităţi care doresc să se înscrie în proiect, să ne contacteze pe adresa de email: promovare.carei@gmail.com.

Campania ”ZileLaCarei” face parte dintr-o serie de inițiative a autorităților locale, cu scopul promovării turistice a orașului, care se vor desfășura în perioada următoare.

Din păcate, din fondurile fundației de turism local s-a achiziționat un autoturism pentru folosința primarului, diminuându-se astfel  sumele alocate pentru o reală promovare a turismului. De remarcat că asociația cu ședințele de echitație are pagină doar în limba maghiară deși își desfășoară activitatea  într-un oraș din România.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu