Arhitect și șef de proiect de 5 milioane de euro nu știe câți mp are un ar

• publicat la: 17 august 2022
Arhitect și șef de proiect de 5 milioane de euro nu știe câți mp are un ar

Arhitectul Paskucz Ștefan, șef de proiect la ,,Reamenajarea parcului din zona Monumentului Ostașului Român,, din Carei nu știe că 20 de ari înseamnă 2 mii de mp. Totul s-a petrecut în spațiul public, la Primăria Carei, cu ocazia dezbaterilor pe marginea proiectului. Acesta e doar unul dintre motivele pentru care a deranjat filmarea cu telefonul.

Proiectul nu a fost postat integral pe pagina Primăriei Carei pentru a putea fi consultat de toți cei interesați ci doar pe pagina Agenției de Protecția Mediului.

Cunoștințele arhitectului Paskucz privind unitățile de măsură au ieșit la iveală în timpul intervenției inginerului Ilie Ciută, om de afaceri careian, care a scos la iveală omisiunile și inexactitățile din proiectul tehnic.

Urmăriți de la min.3,50 și de la min.4,58.


.

Vânătorii de 5 milioane de euro de pe urma proiectului de plantare de betoane în jurul Monumentului Ostașului Român, nu au menționat care sunt dimensiunile amfiteatrului de spectacole dorit chiar lângă monumentul de for public dar au avansat deja suma finală!

La muncă domnilor, nu la întins mâna după milioane de euro pe baza unui proiect care NU VĂ APARȚINE!

Pentru că există deja  un proiect semnat de arhitectul Anton Dâmboianu pentru opera sculptorului Gheza Vida.

Modernizarea poate avea loc doar dacă obțineți acordul autorilor nu al oportuniștilor din varii comisii activate acum ca ciupercile după ploaie din foamea de bani a unor slujbași incapabili să își demonstreze altfel vreo pregătire de specialitate.

Dacă șeful de proiect  nu știe că 20 de ari sunt 2000 mp atunci cum or fi ceilalți …coechipieri? Unul știm că e evazionist iar altul analfabet funcțional.

Buletin de Carei

Proiect de 5 milioane de euro țesut în jurul Monumentului Ostașului Român din Carei. VIDEO

Activați ,,Conflictul generațiilor,, pentru salvarea proiectului de 5 milioane de euro la Primăria Carei?

 

Lasati un comentariu