Degustare de pălincă din Ungaria la castelul din Carei. Steagurile românești au fost scoase din încăpere

• publicat la: 15 octombrie 2022
Degustare de pălincă din Ungaria la castelul din Carei. Steagurile românești au fost scoase din încăpere

Astăzi a a vut loc la Carei o prezentare de băuturi spirtoase din Ungaria în organizarea Panyolai Szilvórium Zrl., Agenția de Dezvoltare a Exporturilor HEPA-Ungaria, Fotoclubul “Vasile Vénig László” Carei, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural ” Grof Károlyi “.

În sala mare de la castel au fost așezate mese pentru cei câțiva interesați, printre care și consilierul municipal Hago Nandor, președintele fotoclubului amintit și director al secției Carei a Muzeului Județean Satu Mare.

Am remarcat prezența lui la evenimente  mondene dar ca și consilier a lipsit de la ultimele două ședințe ale  CL Carei.  Potrivit presei  de casă, atmosfera a fost una călduroasă, deci a funcționat din plin încălzirea, nu ca și la spitalul municipal și la școli unde s-a furnizat abia  după sesizări multiple.

Nu doar steagurile românești au fost scoase din încăperea unde a avut loc degustarea de pălincă din Ungaria dar nici măcar apa servită nu a avut vreun înscris românesc.

Cu două zile înainte, la lansarea de carte despre Parcul Dendrologic, steagurile erau la locul lor. Deranjează steagul țării unde au dorit să facă prezentarea firmele din Ungaria sau o fi fost un exces de zel al consilierului cu multiple funcții?

Buletin de Carei

Băuturi produse în Ungaria prezentate la Carei de Agenția de Dezvoltare a Exporturilor HEPA

Director de muzeu și consilier municipal UDMR refuză catarg cu drapel românesc la Carei dar folosește numele orașului pe steagul Ungariei

Lasati un comentariu