Municipiul Satu Mare găzduiește Competiția Internațională SCĂRI

• publicat la: 1 octombrie 2023
Municipiul Satu Mare găzduiește Competiția Internațională SCĂRI

În perioada 04-06 octombrie 2023, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare va desfășura, Competiția Internațională SCĂRI, la care vor participa salvatori din 17 județe și din țara vecină, Ungaria.

În ziua de 05 octombrie, începând cu orele 10.00, publicul sătmărean, dar nu numai, este invitat să participe la vizionarea acestei competiții, care se va putea urmări de pe platoul din fața Palatului Administrativ.

Întrucât pe 05 octombrie se sărbătorește Ziua Mondială a Educației, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ, alături de Fundația Turnul Pompierilor și a altor ONG-uri, va organiza, pe parcursul întregii zile, activități de informare preventivă, lecții de prim ajutor, jocuri de ștafetă, activități de prezentare a tehnicii de intervenție și a accesoriilor de pe autospeciale.

Un alt punct de atracție se va concentra pe desfășurarea unui exercițiu de descarcerare, în care se vor putea urmări demersurile pompierilor în cazul victimelor rămase încarcerate în urma unor accidente rutiere.

Lasati un comentariu