Camera Deputaților adoptă tacit autonomia ”Ținutului secuiesc”. Constituția României călcată în picioare

• publicat la: 29 aprilie 2020
Camera Deputaților adoptă tacit  autonomia ”Ținutului secuiesc”. Constituția României călcată în picioare

,,În data de 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, proiectul de autonomie al așa zisului ținut secuiesc inițiat în decembrie 2019 de câtiva deputați UDMR, a fost ADOPTAT tacit de către Camera Deputaților, deoarece nu s-a luat în dezbatere în termenul stabilit de lege. Urmează să ajungă la Senat.

Deci în condițiile în care în România s-a instaurat dictatura si Libertatea de manifestare a oamenilor este practic anulată, statul național unitar român, independent si indivizibil este pe cale să se rupă, iar unii cred că suntem nebuni si inventăm pericole, că suntem xenofobi si extremisti, având ceva cu minoritatea maghiară.

Nu avem nimic cu ea, însă liderii acestei minorități au ceva cu România si iată cum planurile lor de dezmembrare teritorială a țării îsi urmează cursul. Cum poate trece de Camera Deputaților un astfel de proiect de lege în condițiile în care oamenilor le este interzis dreptul elementar la adunări publice? Voi chiar credeți că ne puteti da o astfel de lovitură sub centură? DE ce nu ati suspendat tot printr-o ordonanță militară si proiectele de lege depuse la Parlament dacă Parlamentul nu poate lucra? Dar Parlamentul lucreaza dupa cum se vede, caci activitatea sa NU a fost suspendată.

Chiar credeți că dacă ne puneți botniță la gură vom sta la nesfârsit în case privind nepăsători cum Jerfa Eroilor care au făcut România este batjocorită de voi? Răbdarea noastră a ajuns la un punct critic, încrederea în voi este zero, căci ați dovedit că sunteți în stare de orice, opriți oamenii să meargă la biserică, v-ați bătut joc de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, pregătiți legea vaccinării obligatorii, rupeți țara asta cu dezbinarea pe care o sădiți între oameni iar acum adoptați ”tacit” autonomia teritorială în centrul țării de râde deocamdată pe înfundate Budapesta de noi.
Vă vom opri în cele din urmă, căci ,,Cu noi este Dumnezeu”! scrie  Mihai Tîrnoveanu pe pagina sa.

comentarii

Lasati un comentariu