Prelungirea delegării prim procurorului din Carei

• publicat la: 27 iulie 2021
Prelungirea delegării prim procurorului din Carei

Delegarea prim procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a mai fost prelungită cu 6 luni. Dacă între timp nu se prezintă la concurs sau examen.

La procesul din data de 17 mai 2021, instanța a decis ca Ordonanța de clasare semnată de prim procurorul Meszaros Robert să fie desființată iar cauza să fie cercetată din nou. Fapt ce  încă nu a fost pus în aplicare nici la această dată. Acesta e timpul de reacție când vine vorba de amenințarea la adresa familiei oamenilor de afaceri careieni, Ciută. Mai mult, Ordonanța de clasare semnată de prim procurorul căruia i s-a prelungit mandatul, conține ERORI, fapt ce demonstrează profesionalismul cu care s-a abordat cauza. Prin procurorul Meszar face referire în Ordonanța de clasare la pagina ,,Buletinul de Carei,, o pagină clonă care nu are  nimic  de-a face cu familia amenințată cu moartea.

Se știe cumva autorul amenințării și trebuie protejat? În condițiile  în care depistarea autorului nu durează mai mult de o zi-două.

.

https://www.buletindecarei.ro/2021/05/hotarare-definitiva-judecatoria-carei-desfiinteaza-ordonantele-de-clasare-ale-parchetului.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu