Meditaţii gratuite pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului

• publicat la: 14 august 2012
Meditaţii gratuite pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului

A inceput  numărătoarea inversă pentru absolvenţii de liceu care au picat Bac-ul in această vară.

A doua sesiune a examenului, la care s-au înscris 33 de elevi de la Liceul Teoretic  debutează peste două săptămâni, cu probele orale.

Cei   mai comozi pot participa la meditaţii in fata televizorului,urmărind TVR1, de la ora 10.15, unde  sunt meditaţii la matematică, limba română şi biologie, în cadrul unui proiect realizat de TVR şi Ministerul Educaţiei.Pentru cei cu adevărat interesaţi să ia acest examen,se organizează gratuit ,în şcoli,stadii de pregătire.

Astfel,în vederea pregătirii elevilor care nu au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat în sesiunea anterioară, Liceul Teoretic Carei a realizat un program de activităţi la disciplinele la care se susţin probe în sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2012.

Activităţile  se desfăşoară în perioada 2 – 24 august 2012, iar candidaţii înscrişi în cea de-a doua sesiune a bacalaureatului vor putea beneficia de pregătire suplimentară sub îndrumarea profesorilor de la clasă .

Cei care doresc să participe la aceste ore de recapitulare şi sistematizare a materiei o pot face zilnic, intre orele 9 si 12,00 in sălile de clasă de la Liceul Teoretic.

Sesiunea de toamnă a examenului de maturitate se va desfăşura la Coleguiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei.

redacţia

comentarii

de elevuBula la 19 august 2012 - 08:29

Pe cine intereseaza?
Pe bulele de prof care
vin dejaba!
Scoala produce Timpitii
de ce sa mi bat capu cu ea

Lasati un comentariu