Ungaria îşi dezvăluie planurile pentru România

• publicat la: 16 august 2012
Ungaria îşi dezvăluie planurile pentru România

Ungaria şi-a trimis reprezentanţii în România la tabăra de la Borzont, din judeţul Harghita, pentru a ne anunţa aproape oficial că va propune revizuirea graniţelor imediat ce îşi va reveni economic, iar Viktor Orban îşi va consolida puterea. O parte a acestei puteri îi va veni din Transilvania, de la voturile cetăţenilor români de etnie maghiară lăsaţi de Băsescu şi de PDL să devină cetăţeni maghiari fără oprelişti, pentru a-i da voturile lui Orban la următoarele alegeri, a-l întări pe plan intern, pentru ca apoi Ungaria să pretindă teritorii româneşti.

Politica anti-românească a Ungariei a fost în sfârşit dezvăluită de un parlamentar maghiar, şi chiar dacă poziţia sa nu este asumată oficial de Budapesta, nu-şi închipuie nimeni că aceste lucruri au apărut din senin şi nu reprezintă planurile ascunse ale actualului guvern FIDESZ, apropiat de PDL şi aflat în aceeaşi familie politică.

Toate pretextele pentru autonomie sunt pregătirea ruperii Transilvaniei de România, iar orice pas de cedare din partea noastră reprezintă o trădare de ţară şi un început al dezmembrării teritoriului naţional. Din acest moment, guvernul de la Budapesta trebuie tratat ca o putere cu intenţii murdare la adresa ţării noastre. Nimeni să nu-şi mai facă iluzii cu privire la buna vecinătate cu acest stat cât timp este condus de un lider de orientare fascistă şi nimeni să nu îşi mai închipuie că vom avea vreodată pace şi respect din partea actualului guvern de la Budapesta!

Bogdan Diaconu/Prim-vicepreşedinte

PSD Sector 4 Bucureşti

comentarii

de Flaviu Dumitru Svet la 17 august 2012 - 18:01

Cand ajung la putere le retrag cetatenia romana nu se poate asa ceva ori roman ori ungur spunea CVT.
Sunt de acord cu el simplu o singura cetatenie ori esti roman esti esti maghiar.
Tre schimbata lege si sa se interzica ca un cetatean roman sa aibe in plus o alta cetatenie.
In Germania Danemarca Franta Anglia asa e legea deci e legal si european iar cei care ma vor injura ca as avea ceva cu maghiarii pot sa spun doar atat ca am origini maghiaro-austriece numele bunicului meu fiind Schwetz.
Sanatate.

Lasati un comentariu