Duminică plină pentru poliţişti

• publicat la: 23 iunie 2014
Duminică plină pentru poliţişti

Duminică , în jurul orei 18,30 poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că între localităţile Căuaş şi Tăşnad a avut loc un accident de circulaţie.

Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un tăşnădean , în vârstă de 23 de ani a condus autoturismul marca BMW şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă spre stânga a pirerdut controlul autoturismului răsturnându-se în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea efectuării investigaţiilor medicale. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

   Minor rănit uşor la Moftin 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Carei au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Dumitru N., din Moftin despre faptul că un minor a căzut într-o groapă situată pe păşunea de la marginea localităţii Moftinu Mic . La faţa locului oamenii legii au stabilit că băieţelul jucându-se pe câmp  a căzut în groapa care avea aproximativ un metru adâncime . Copilaşul a fost transportat la Spitalul Municipal Carei unde în urma investigaţiilor medicale efectuate a fost diagnosticat ca având câteva escoriaţii fiind înafara oricărui pericol. Bunicul în grija căruia se afla minorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 lei conform Legii 61/1991r  pentru nesupravegherea minorului.     

                               Lovire sau alte violenţe

Aseară în jurul orei 23.20 poliţiştii din Tarna Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către Gergely I. , despre faptul că în timp ce se afla în locuinţa cumnatei sale din localitatea Valea Seacă a fost agresat fizic de către fratele său Vasile I. , care pe fondul unor neînţelegeri mai vechi l-ar fi lovit .În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în cauză.

 

  Depistat conducând deşi consumase băuturi alcoolice

Ieri, în jurul prânzului poliţiştii din cadrul Biroului rutier Carei au identificat în trafic, pe strada Petofi Sandor din municipiu , un bărbat în vârstă de 54 de ani, care conducea autoturismul marca Dacia. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  ieri pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 127  contravenţii , în  valoare de  peste 12000  lei.

Lasati un comentariu