Spectacol caritabil ,,Poveste de Crăciun’’ pentru copii instituţionalizaţi

• publicat la: 6 decembrie 2015
Spectacol caritabil ,,Poveste de Crăciun’’ pentru copii instituţionalizaţi

Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare  au organizat   a XI-a ediţie a campaniei ,,Poveste de Crăciun’’.

Sunt 500 de copii ce  au luat  parte în acest an la ,,Poveste de Crăciun’’, eveniment ce are loc vineri, 04 decembrie 2015, de la ora 10.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare din care 321 de copii sunt în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, 161 sunt beneficiari ai Asociaţiei STEA, iar 18 vin din partea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Satu Mare.

Programul  a cuprins  spectacolul de teatru ,,Țara Basmelor ” şi întâlnirea cu personajul mult îndrăgit ,,Moş Nicolae” cu  daruri pentru fiecare.

Cu ajutorul copiilor, părinţilor şi a cadrelor didactice de la G.P.P. ,,Dumbrava Minunată” , a mai multor sponsori şi colaboratori, organizatorii au reuşit să pună în desaga moşului multe jucării şi dulciuri pentru fiecare copil.

Pentru că fiecare cadou vine cu un gând bun şi o urare de ,,Sărbători pline de daruri !” la realizarea felicitărilor au luat parte copii de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu” şi ,,Grigore Moisil” din Satu Mare.

comentarii

de Craciunita la 6 decembrie 2015 - 20:52

Cu ajutorul copiilor, părinţilor şi a cadrelor didactice de la G.P.P. ,,Dumbrava Minunată” şi a sponsorilor: APASERV SATU MARE S.A., D-na Eugenia Sabou, Directorul Executiv al Casei de Pensii Satu Mare, DIASIM STYLE, S.C. GALANT SRL, S.C. NICOVID SRL, VIP TAXI, RESTAURANT REGAL,BRUTĂRIA MICU, I.I. MIHAELA JUCAN, Notarii ADINA HETEI, PETRA RESLER şi alţi colaboratori, persoane fizice autorizate, am reuşit să punem în desaga moşului multe jucării şi dulciuri pentru fiecare copil.
Pentru că fiecare cadou vine cu un gând bun şi o urare de ,,Sărbători pline de daruri !” la realizarea felicitărilor au luat parte copii de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu” şi ,,Grigore Moisil”.

Lasati un comentariu