Curse aeriene Satu Mare – Londra

• publicat la: 5 septembrie 2016
Curse aeriene Satu Mare – Londra

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a anunțat astăzi că Satu Mare devine cea mai nouă destinație românească, lansând totodată noul serviciu către Londra Luton.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, WIZZ a adăugat aeroportul din Satu Mare reţelei sale care devine cea de-a zecea destinație românească ce beneficiază de zborurile cu prețuri reduse ale companiei. Începând din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta orașul din nord-vestul României cu Londra Luton, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internațională de pe acest aeroport.

Primul zbor Wizz Air din București a decolat în 2007 și de atunci compania și-a dezvoltat continuu rețeaua sa de zboruri la preț redus în România – în prezent transportatorul aerian oferă 120 de rute spre 18 țări de pe 10 aeroporturi din țara noastră. Operațiunile WIZZ din România nu numai că oferă acces la tarifele cele mai mici puse la dispoziție de companie dintre țara noastră și restul Europei, dar stimulează și dezvoltarea locurilor de muncă la nivel local, din industriile de aviație și turism. Peste 600 de angajați Wizz Air lucrează acum în România și sunt cei care îi întâmpină pe pasageri pe zborurile WIZZ din și spre România, ceea ce înseamnă că în acest an compania facilitează mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile adiacente din întreaga țară* ⃰.

Demonstrând angajamentul WIZZ către pasagerii săi din România, compania investeşte continuu în operaţiunile locale şi va creşte flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 noi aeronave ultra eficiente Airbus A321, cu 230 de locuri,  până la sfârşitul lui 2016. De-a lungul acest an, WIZZ a anunţat şi a început deja 28 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei ce va conecta Bucureştiul de Cluj –Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din ţara noastră. În ultimele 12 luni (până la 31 august), compania a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri spre şi dinspre ţara noastră.

Cu noile  zboruri spre şi  dinspre  Satu Mare, Wizz Air îşi va  întări  poziţia  de companie care oferă cea  mai mare conectivitate dintre România  şi restul Europei şi de promovare a dezvoltării economice  în  întreaga  ţară. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 109 RON ⃰.

 

 

PRIMA RUTĂ WIZZ AIR DIN SATU MARE:

Ruta

Zile

Data de start

Tarife de la*

Satu Mare – London Luton

luni, vineri

31 octombrie

RON 109

 

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air declară: “Wizz Air continuăsăprobezeangajamentulfaţă de România dreptceamai mare companieaeriană de pe piaţalocalăcare oferăcele mai mici tarife şi cea mai bună experienţă la bordul aeronavelor sale. Suntem încântaţi să anunţăm Satu Mare ca fiind aeroportul WIZZ cu numărul 10 din România şi să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaţionale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât binevenită pentru clienţii noştri din această parte a ţării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi oraşe din nord-vestul ţării, ce are de oferit multe atracţii turistice.

Biletele sunt deja puse la vânzare pe wizzair.com cu preţuri începând de la 109 RON .

Lasati un comentariu