MIZERABIL! Primăria Carei îşi bate joc de localnici

• publicat la: 12 octombrie 2018
MIZERABIL! Primăria Carei îşi bate joc de localnici

Careienii trimit pe adresa redacţiei Buletin de Carei noi imagini cu mormane de resturi din construcţii aruncate pe spaţiile verzi de pe domeniul public din Carei.

Firmele care vin să efectueze lucrări în muncipiul Carei îşi permit să se comporte ca în junglă pentru că administraţia Kovacs-Keizer nu reacţioneză şi nu protejează careienii şi domeniul public careian.

Zilele trecute semnalam îngroparea unei parcări din spatele blocurilor din Puiaţa Avram Iancu pentru ca astăzi să primim imagini din cartierul Mihai Viteazu I cu spaţiul verde batjocorit prin depozitarea de mormane de moloz!

http://www.buletindecarei.ro/2018/10/parcare-din-carei-ingropata-de-mormane-de-moloz.html

RUŞINE Primăria  Carei pentru lipsa de reacţie şi pentru atitudinea adoptată!

De ce ne desconsideraţi şi de ce permiteţi astfel de situaţii din moment ce aţi stabilit un loc anume la marginea oraşului pentru depozitare resturi din construcţii?

Cine va plăti  pentru refacerea spaţiului verde? Sau poate se doreşte o nouă lucrare pentru refacerea spaţiilor verzi ..cu dedicaţie?

E chiar aşa de greu să acordaţi respectul cuvenit contribuabililor careieni prin protejarea spaţiilor verzi de pe domeniul public?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu