Primăria Carei ,,sapă groapa,, plătitorilor de taxe de pe străzile Iorga şi Ecoului

• publicat la: 14 noiembrie 2018
Primăria Carei ,,sapă groapa,, plătitorilor de taxe de pe străzile Iorga şi Ecoului

De 4 săptămâni plătitorii de taxe şi impozite care locuiesc pe străzile Nicolae Iorga şi Ecoului au în faţa caselor adevărate gropi adânci şi neastupate! Doar două-trei sunt semnalizate iar restul sunt un adevărat PERICOL PUBLIC!

O doamnă de pe strada Ecoului se plânge că nu îşi poate băga maşina în curte de o lună de zile. Situaţia nu este unicat.

Niciun anunţ nu a fost oferit de către Primăria Carei contribuabilului care plăteşte salariile angajaţilor din primărie. Şi se mai şi supără pe Buletin de Carei conducerea primăriei când semnalăm astfel de situaţii.

Pe strada Nicolae Iorga a existat o canalizare funcţională  care nu a ridicat niciodată probleme. În aceste condiţii lucrările de introducere a unei noi canalizări prin Masterplanul Apaserv sunt total de neînţeles în condiţiile în care există străzi din municipiu care nu au canalizarea introdusă.

Aşa se întâmplă când primăria angajează în loc de specialişti doar reporteri activi din presă.

Pe strada Ecoului trotuarul recent asfaltat este din nou scormonit pentru noi lucrări …la fel cum s-a procedat în cazul străzii Corneliu Coposu. Bani publici prost gestionaţi sau gestionaţi după modelul firmelor  de mobilă deţinute de primar şi toate falimentate….

Aşteptaţi un accident ca să continuaţi lucrările din faţa gospodăriilor plătitorilor de taxe şi impozite de pe străzile amintite?

Buletin de Carei

 

comentarii

de Fārā penali la 14 noiembrie 2018 - 13:01

Pāi dacā ati vāzut cā a distrus toate afacerile ale lui cele private. De ce la- ti mai ales primar?

de Buletin de Carei la 14 noiembrie 2018 - 13:41

Puneti intrebarea comunitatii care l-a ales. Unora le plac datornicii si discriminatorii. Gusturile nu se discuta.

de Nu e bine Eiigeen, nu e bine la 14 noiembrie 2018 - 16:10

Nyici o problema daca vine un inghet poate ingheata, ca”iarna nu i ca vara”nu e binyie, totusi cam cu ce va ocopatzi voi acolee la „polgarmesteri hivatal” ?

de unul la 14 noiembrie 2018 - 16:32

Eugene! Mult mai bine era daca erai tractorist si munceai in agricultura, acolo la Asuaj de unde ai venit aici la Carei.

de adallbert la 14 noiembrie 2018 - 17:25

nu desconsiderati tractoristii ca fara ei nu se poate ara pamintul….nu au vrut acolo saramana cu pamantul prostmuncit…hihihihi

de Poet Carei city 2018 la 14 noiembrie 2018 - 21:36

Eforturi mare,sapaturi ca si in basme,frumoase zile centenare,multe locuri in Carei city sapate,si conducte remontate si instalate,apa de cafea o sa fie mai gustoase si bineinteles mai curate,dar totusi realitatea este pe balante,orasel totusi modernizate cu centura aproape terminate.

de Buletin de Carei la 14 noiembrie 2018 - 21:42

Centura Careiului nu are nimic a face cu primaria ci este un proiect al ministerului de transporturi initiat de fostul ministru Silaghi. Cititi documentele oficiale de pe site ul ministerului pentru a va informa corect.

Lasati un comentariu