CNCD consideră că suferințele românilor din perioada ocupației hortyste nu sunt comparabile cu ale minoritarilor

• publicat la: 7 septembrie 2023
CNCD consideră că suferințele românilor din perioada ocupației hortyste nu sunt comparabile cu ale minoritarilor

Plătim regește 9 secretari de stat la CNCD adică Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ca să ne spună că suferințele românilor sub ocupația hortystă  nu sunt comparabile cu ale minoritarilor deportați.

ADICĂ SPINTECAREA CU BAIONETA A BURȚILOR FEMEILOR GRAVIDE ȘI UCIDEREA PRUNCILOR ÎN LEAGĂN  nu au nimic  de-a face cu vreo suferință comparabilă cu a minoritarilor…deportați!

Până și moartea este supusă comparațiilor  în funcție de naționalitate de către CNCD din România. Atrocitățile la care au fost supuși românii în perioada ocupației hortyste, 1940-1944, se vor ascunse! La ora actuală, Legea 154/2021 își produce efectul doar pentru minoritari.

Citiți răspunsul celor de la CNCD:

Acestea sunt salariile și veniturile secretarilor de stat care fac diferența între suferințele românilor și ale minoritarilor!

Pentru astfel de informații pe care le facem publice suntem cenzurați și raportați. Adevărul  deranjează guvernul Ciolacu și instituțiile din subordine.

Politicienii, parlamentarii și partidele așa zis naționaliste sunt așteptate să își exprime punctul de vedere. Că tot sunt plătiți de poporul român.

Daniela Ciută,

președinte filiala Carei a Asociației românilor refugiați și expulzați în 1940

comentarii

de Rebeleanu Valer la 7 septembrie 2023 - 21:21

Acest raspuns al CNCD este revoltator tradeaza prin ignorant si minciuna sunt analfabeti functionali care nu-si cunosc nici istoria recenta. Argument:
In anul 1939 la Budapesta sub titlu „Nincs Kegyelem”= FARA INDURARE de Ducso Csaba apare brosura care instiga la violenta si ura din care citez in traducere ” NATIA UNGARA ESTE CEA MAI SPLENDIDA REALIZARE A RASEI DOMINANTE MONGOLE, CARE NU CUNOASTE DECAT VICTORIA. IN NOI FIERBE SANGELE LUI ATILA, AL LUI ARPAD SI A LUI GHINGHIS HAN.
EU NU ASTEPT SA VINA RAZBUNAREA, NU ASTEPT! VOI SUPRIMA PE FIECARE VALAH CE-MI IESI IN CALE! PE FIECARE IL VOI SUPRIMA! NU VA FI INDURARE.
VOI APRINDE NOAPTEA SATELE VALAHE! VOI TRECE PRIN SABIE TOATA POPULATIA. VOI OTRAVI TOATE FANTANILE SI VOI UCIDE PANA SI COPII DIN LEAGAN!
IN GERMENE VOI DISTRUGE ACEST NEAM DE HOTI SI TICALOSI! NU VA FI PENTRU NIMENI NICI O MILA! NICI PENTRU COPII DE LEAGAN, NICI PENTRU MAMA CARE VA NASTE COPIL…
VOI SUPRIMA FIECARE VALAHSI ATUNCI NU VA FI IN ARDEAL DECAT O SINGURA NATIONALITATE, CEA MAGHIARA, NATIA MEA, SAIGELE MEU! VOI FACE INOFENSIVI PE VIITORII HOREA SI CLOSCA
N U V A FI M I L A !” Nu a fost mila, ci cruzime si ura fara limite!. De iertat putem ierta, dar NIMENI nu ne poate obliga sa uitam.

de Dr. ing. Rebeleanu Valer la 8 septembrie 2023 - 05:09

Dupa o noapte de meditatie si trecere in revista a perioadei respective, revin asupra comentariului meu anterior. Din eroare am afirmat ca ” de iertat putem ierta”. Acum ma intreb pe cine sa iert? si-a cerut cineva scuze pentru atrocitatile comise? Din cate stiu, exista o lege a antisemitismului in care ura de rasa si antisemitismul se pedepseste. Antiromanismul nu trebuie condamnat? O parte din CNCD sunt sculele cuiva, o alta parte sunt manipulabili si sunt fericiti ca si-au gasit o sinecura, unde cultura si cunostintele de istorie sunt inutile nu au nevoie de ratiune sau personalitate. Cer Parlamentului sa analizeze elementele acestui CONSILIU si sa ia masurile corespunzatoare.

de Stila Maria la 30 decembrie 2023 - 20:56

Rușine. Nu vreau ca cei care nu șanț de acord cu legea a54/2021 sa fi fost în locul bunicilor, si părinților noștri. Bunicul meu patern după strămutarea di Grecia în Bulgaria și apoi în România,nu a mai putut suporta sărăcia și s-a prăpădit de supărare lăsând copii în grija bunicii.credeti ca a fost ușor? Pana sa prăpădit a dus cu el aceasta povara pe care ne-a povestit-o tot timpul.

Raspunsuri

Lasati un comentariu