Centură de ocolire pentru Carei în valoare de peste 53 milioane lei

• publicat la: 27 august 2010
Centură de ocolire pentru Carei în valoare de peste 53 milioane lei

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a lansat procedurile de licitaţie pentru construcţia variantei de ocolire a oraşului nostru , în valoare de  peste 53 milioane lei .

Centura va avea 10,46 kilometri, iar construcţia va fi finanţată din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) şi de la bugetul de stat.

Contractul are o perioadă  de valabilitate de patru ani, din care doi ani execuţia şi doi ani perioada de notificare a defecţiunilor.

Ofertele investitorilor vor fi deschise la 19 octombrie, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic conform anuntului făcut de CNADNR pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Prin realizarea proiectului se vor obţine  o serie de  beneficii, cum ar fi  reducerea timpului de călătorie, îmbunătăţirea siguranţei traficului şi reducerea numărului de accidente mortale pe această rută , îmbunătăţirea mediului şi calităţii vieţii locuitorilor din municipiul Carei, prin creşterea fluenţei traficului de tranzit, protejarea clădirilor patrimoniale.

Andrada Vasile

comentarii

de daciafan la 17 martie 2011 - 14:53

sa rad sau sa plang?
centura asta se naste cu forcepsul
nu suntem in stare nici sa cheltuim banii pusi la dipozitie de altii

Lasati un comentariu