O băutură răcoritoare dizolvă şoareci. Ai încercat-o?

• publicat la: 4 ianuarie 2012
O băutură răcoritoare dizolvă şoareci. Ai încercat-o?

Un banal proces în care un client a cerut în instanţă daune pentru că ar fi găsit un şoarece într-o doză de băutură răcoritoare a pus Pepsi Co într-o poziţie delicată. Pentru a scăpa de daunele de 50.000 de dolari pe care le cerea clientul, Pepsi Co a adus un argument care i-a făcut mai mult rău decât bine.

Avocaţii companiei, anunţă ANTENA3, au contracarat acuzaţiile declarând că ingredientele folosite pentru realizarea băuturii carbogazoase Mountain Dew ar fi suficient de puternice pentru a dizolva pur şi simplu cadavrul şoarecelui. Ronald Ball, afirmă GÂNDUL, a dat în judecată Pepsi pentru că găsise în cutia sa de Mountain Dew un şoarece, şi deşi acest lucru s-a întâmplat în 2009, oficialii companiei tergiversează procesul.

Omul, citat de EVENIMENTUL ZILEI, spune că a trimis şoarecele, sau ce a mai rămas din el, pe adresa Pepsi şi că reprezentanţii companiei au distrus dovezile. În lipsa probelor concrete, procesul stagnează de mai multe luni, anunţă ADEVĂRUL, iar Pepsi refuză să-i plăteasca reclamantului despagubirea de 50.000 de dolari pe care a cerut-o.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu