Poliţia ne informează…..

• publicat la: 9 January 2014
Poliţia ne informează…..

În urma acţiunii poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonaţi de procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a fost destructurată o grupare infracţională cu preocupări pe linia prostituţiei şi proxenetismului. În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism şi au pus în executare 6 mandate de aducere. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Operaţiuni Speciale.

8 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări, faţă de două dintre acestea dispunându-se măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat că în perioada octombrie 2013 – ianuarie a.c., mai multe tinere cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani şi-au racolat clienţii prin intermediul unor anunţuri în ziare şi au întreţinut cu aceştia relaţii sexuale, în schimbul unor sume cuprinse între 100 şi 350 lei.

Poliţiştii i-au reţinut şi pe cei doi sătmăreni, de 23 şi 26 de ani, care sunt suspectaţi că au înlesnit practicarea prostituţiei de către tinere, trăgând foloase materiale de pe urma acestor infracţiuni. Pe numele acestora s-au întocmit dosare penal pentru proxenetism, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În aceste momente ancheta este în desfăşurare, mai multe persoane fiind audiate la sediul Poliţiei. 

Accident mortal cu părăsirea locului faptei fără încuviinţarea Poliţiei

            O tânără de 25 de ani a fost reţinută de poliţiştii Biroului Rutier, după ce a accidentat mortal o persoană şi a părăsit locul faptei fără a avea încuviinţarea Poliţiei. Evenimentul rutier s-a produs miercuri seara, după ora 21.00, la ieşirea din municipiul Satu Mare spre localitatea Decebal,  victima fiind o femeie de 45 de ani, care era culcată pe partea carosabilă.

            Conducătoarea auto a abandonat persoana rănită pe şosea, fără a sesiza producerea evenimentului rutier, şi a părăsit locul faptei. Femeia a fost transportată cu ambulanţa la spital, însă a decedat la o oră după accident. La scurt timp poliţiştii Biroului Rutier au depistat-o şi pe tânăra de 25 de ani, care s-a aflat la volanul maşinii implicate în accident.

Flavia V., de 25 de ani este cercetată acum sub aspectul comiterii a două infracţiuni: ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, În cursul zilei de joi, 09 ianuarie a.c., tânăra va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Lasati un comentariu