Crimă dublă la Giungi. Furturi, accidente,…

• publicat la: 24 mai 2015
Crimă dublă la Giungi. Furturi, accidente,…

La data de 24 mai a.c. , ora 6.30 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe raza localităţii Giungi, judeţul Satu Mare, ar fiavut loc un omor.

     La faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare formată din procuror, poliţişti şi medic legist,iar din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri Marcel Nagy  le-ar fi aplicat părinţilor lui, lovituri repetate cu un obiect tăietor-înţepător, provocându-le leziuni care au dus la decesul acestora.

     Cavadrele numiţilor Alexandru Nagy  şi Eugenia Nagy  au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei.

    În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii  de omor calificat.

    Cercetarile continuă sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

În urma activităților specifice desfășurate, lucrătorii Biroului de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reușit identificarea și prinderea numitului V. Zoltan de 32 ani din Satu Mare, care în data de 16.05.2015, în jurul orei 12.00, aflându-se într-un magazin de haine situat în municipiu, a sustras de pe o masă un telefon mobil marca Nokia. Prejudiciul, în valoare de 500 lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate R. Silvia din Satu Mare. Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lucrătorii Postului de Poliție Comunală Acâș l-au identificat pe minorul F. B. de 15 ani, domiciliat în comuna Acâș, care în data de 14.05.2015, în jurul orei 14.00, cunoscând faptul că vecina sa F. Juliana este plecată de la domiciliu, a pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, după care prin escaladarea geamului lăsat deschis, a pătruns în locuință de unde a sustras un telefon mobil marca Nokia, două boxe, o mașinuță muzicală și un încărcător. Prejudiciul cauzat în sumă de 450 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Minorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

La data de 22.05.2015, orele 12.00, polițiștii Serviciului de investigații criminale au fost sesizați de către F. Ștefan din Negrești Oaș, despre faptul că în noaptea de 21/22.05.2015 autori necunoscuți i-au sustras din fața locuinței autoturismul marca Volkswagen Passat, cauzându-i un prejudiciu de 14.000 lei. În urma investigațiilor efectuate, autorul faptei a fost identificat în persoana numitului O. Grigore de 49 ani din municipiul Satu Mare, autoturismul fiind recuperat în aceeași stare în care a fost furat. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cauza fiind în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

La data de 22.05.2015, ora 18:50, pe DN 19A, în localitatea Petea, conducătorul auto K. Sandor, de 61 ani, din localitatea Csenger, Ungaria, în timp ce se afla oprit pe marginea din dreapta a părții carosabile la volanul autoturismului, nu s-a asigurat corespunzător la deschiderea portierei, accidentându-l grav pe C. Marton, de 59 ani din comuna Dorolț, județul Satu Mare, care se deplasa regulamentar pe bicicletă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată ambilor conducători de vehicule le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

La data de 22.05.2015, ora 18:50, pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare la intersecție cu varianta Bulevardului Transilvania, N. Alex de 18 ani,  din municipiu, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, l-a accidentat ușor pe H. Francisc de 51 ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

Lasati un comentariu