Circ pe banii careienilor

• publicat la: 6 iunie 2019
Circ pe banii careienilor

A  posta  comunicate şi a denigra  contestatarii şefilor se doreşte a fi…presă, jurnalism?

La o zi după anunţul despre procesul pierdut de Primăria Carei, consilierul primarului denigrează administratorul Buletin de Carei. Doar Buletin de Carei a postat hotărârea Tribunalului Satu Mare.

Primăria Carei a pierdut procesul cu consilierul Ciută pentru că nu a furnizat acestuia informaţiile cerute despre Fundaţia grof Karolyi.

Consilierul primarului evazionist, băietul cu goarna, îşi asigură titlul de Mincinosul Careiului pentru ştirile cu poliţista falsă, cu troiţa românească din Satu Mare  şi cu plângerea penală pentru intrare în săli din Castel ale Fundaţiei Grof Karolyi deoarece nu are niciun act oficial doveditor.

Ceata lui Pitigoi, dai într-unul strigă doi!  Băietul cu goarna  spartă   sare în ajutorul  băietului  din Căpleni pe care l-am învăţat că nu se poartă pantaloni tip chiloţel la evenimentele culturale  crezând că îşi va face audienţă. Când colo goarna sa nu scoate decât scâncete de disperare. Culmea a că amândoi nespecialiştii în vreun domeniu se înfruptă din banii careienilor. Păcăliciul Careiului a ajuns să scoată goarna pentru un membru din biroul UDMR Carei. S-a făcut de tot râsul cu poliţista falsă sau cu plângerea penală şi şefii lui sunt dezamăgiţi de credibilitatea lui în surpare. Faza cu ,,e de notorietate că viceprimarul e membru la asociaţia Equus,,  a făcut înconjurul birourilor din toate administraţiile care înţeleg ce înseamnă să fi membru fondator la o asociaţie şi să votezi în favoarea ei sau să iniţiezi proiecte de scutire de impozite .

Primăria Carei asigură pentru cei doi scribi plăţi pentru diverse servicii …iar ei denigrează contribuabilii care deranjează liniştea primarului datornic şi evazionist Kovacs. Banii încasaţi de administraţia Pieţei alimentare pentru apa curentă nu au ajuns la Apaserv iar acum există poprire pe conturi până la recuperarea datoriei. Construcţii ilegale în Parcul Dendrologic sau lipsa de contracte de închiriere săli în Castel Karolyi pentru diverse asociaţii sunt alte realizări ale administraţiei care plăteşte scribi cu nemiluita.

Procesul pierdut de primăria Carei cu consilierul Ciută a fost prea greu de digerat pentru grupul de interese care susţine şi presa aservită.

Nerealizatul în niciun domeniu care este consilier al primarului datornic vorbeşte de jurnalistul care ne arăta picioarele goale la o serată literară uitând să spună că nu are de fapt studii superioare ….

Băietul consilier vrea în liga superioară dar nu poate trece nici măcar de un examen pe post. Se uită cu jind în curtea celor realizați și pe plan profesional și crede că asocierea cu numele lor va duce la ceva simpatie din partea unor cititori pe care de fapt îi desconsideră prin faptul că la oferă informații ciuntite şi  mincinoase. La muncă băiatule, nu la încălzit scaune pe bani publici.

A terminat o facultate de ştiinţe economice dar nu e capabil să consemneze despre ingineriile financiare din administraţia din care face parte.

Pentru el căpuşele sunt insecte  iar o sală de jocuri minusculă o vede ca pe un Cazino….fiecare cu visele sale. Când nu smulge buruieni se vede  vorbitor de limbă română…..dar cu scriere în limba maghiară.

sau…..la Primăria Carei s-a inventat  o altă limbă română? În ce limbă se foloseşte,,minţească,,?

 

Numai un păcălici putea  să fie consilier pentru un primar mincinos şi evazionist care sfidează careianul de rând şi discriminează românii.

Buletin de Carei

comentarii

de remus borza la 12 iunie 2019 - 01:36

„Am intrat în politică la 45 de ani și vă dau scris pe cuvânt de pionier, de la anul mă retrag la vatră. În ultimii 30 de ani doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes” a declarat Remus Borza la Realitatea TV.”

Lasati un comentariu