Abuz al unui demnitar român la Carei! Legi călcate în picioare de primarul președinte al organizației UDMR Carei

• publicat la: 12 septembrie 2019
Abuz al unui demnitar român la Carei! Legi călcate în picioare de primarul președinte al organizației UDMR Carei

Careienii sunt îndemnați de consilierul primarului evazionist Kovacs să participe la un eveniment unde Legea 54, Legea picnicului, este călcată în picioare.

La ședința de îndată din data de 11 septembrie 2019, primarul evazionist a anunțat la final că invită doritorii la ,,un  bogracs sau ceaun,, în ziua de sâmbătă 14 septembrie în incinta parcului din jurul castelului adică în Parcul Dendrologic. Pe domeniul public. Înregistrarea ședinței de către Radu Oneț nu a apărut încă pe pagina oficială a primăriei.

Pentru terenul de pe domeniul public anunțat la loc de picnic nu a fost solicitată nicio aprobare pentru activități de picnic conform Legii 54 din 2012! Confirmarea a venit atât din partea departamentului aferent din cadrul Primăriei Carei cât și de la Direcția Județeană de Cultură și patrimoniu Satu Mare.

Legea 54 din 2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic prevede amenzi drastice pentru cei care fac astfel de activități  în zonele neamenajate sau pentru nerespectarea regulilor în zonele special amenajate.

Primarul evazionist Kovacs  calcă în picioare și aceste prevederi ale Legii 54 pe fondul  lipsei oricărei implicări a organelor de drept care ar trebui să ia măsuri. Alianțele politice sunt se pare mai importante la Carei  decât respectarea legilor din România. Mai ales că suntem în an electoral. După ce a falimentat toate societățile deținute, 5 la număr, după ce a uitat să plătească datoriile la bugetul local iar pe cele de la bugetul de stat le plătește în rate, primarul Kovacs se folosește de instituția UAT Municipiul Carei ca de societatea sa personală. Iar Guvernul României înghite pe nemestecate toate abuzurile de la Carei.

Evazionistul Kovacs face public un eveniment al organizației non-guvernamentale UDMR Carei pe care  o conduce, eveniment ce se va desfășura în parcul  Dendrologic încadrat în lista monumentelor istorice și unde se va  servi  ,,bograci,, potrivit anunțului postat de consilierul său, Păcăliciul Careiului.

Primarul evazionist nu este la prima acțiune de susținere a organizației pe care  o conduce abuzând de funcția deținută la Primăria Carei.

Sediul UDMR Carei a fost reabilitat din bani publici, din banii careienilor, fără acordul acestora. Peste 221 mii lei.

Și pentru activitățile distractive ale UDMR Carei se alocă bani de  la buget, inclusiv pentru șervețele, foi de dafin sau furculițe de unică folosință.

Primarul aprobă cererea organizației unde el este președinte! Curat-murdar nu alta!

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/foi-de-dafin-boabe-de-piper-sau-chimen-comandate-pe-banii-careienilor-pentru-udmr-carei-chiar-inainte-de-a-fi-cerute.html

Evazionistul primar din Carei  folosește  domeniul public și monumentele istorice din lista oficială aflată pe pagina Ministerului Culturii  în beneficiul organizației UDMR Carei pe care o conduce. La fel cum folosește mașina Fundației de promovare a Turismului în scop personal, aceasta fiind mai tot timpul parcată în fața casei sale. Nici până la această dată mașina nu a fost inscripționată cu însemnele Fundației de Promovare a turismului local.

 

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/11/fals-evident-sediul-udmr-carei-apare-cu-adresa-primariei-carei-cand-de-fapt-are-alta-locatie.html

Lasati un comentariu