Calitatea lucrărilor la proiectele cu care se laudă Primăria Carei

• publicat la: 15 iulie 2020
Calitatea lucrărilor la proiectele cu care se laudă Primăria Carei

Așa arată o porțiune de drum recent reabilitat printr-un proiect cu care se laudă conducerea Primăriei Carei. Este vorba de calea Mihai Viteazul. Lucrarea nu este încă finalizată pe alte porțiuni dar deja apar rezultate ale calității muncii prestate de cei cu care Primăria Carei a semnat contractul de execuție.

De ce nu ne place administrația Kovacs-Keizer-Beko? Este foarte simplu! Pentru că nu merită. Pentru că cei trei nu respectă  comunitatea careiană  ci doar se folosesc  de ea pentru interesul lor personal.

Niciunul dintre proiectele accesate și realizate  de-a lungul anilor mandatului lor nu a respectat normele calității. Pe an ce trece ies la iveală  incompetențele celor trei lideri ai UDMR Carei care au acaparat conducerea orașului. E trist dacă cei de la UDMR au ca lideri astfel de neprofesioniști.

Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este în plină desfășurare. Iar diriginții de șantier încasează sume mai mult decât frumoase.

Inspectoratul de Stat în construcții filiala Satu Mare știe cum se ajunge și pe la Carei sau la UAT ul condus de UDMR au interzis?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu