Se practică cenzura

• publicat la: 9 iulie 2020
Se practică cenzura

,,DA, suntem cenzurați!,, scrie Mihai Fandel pe pagina sa.

,,Pentru că s-au înmulțit solicitările din partea cititorilor noștri prin intermediul cărora suntem întrebați ce s-a întâmplat cu site-ul nostru, vom răspunde aici pentru toată lumea. După ultimele noastre postări legate de sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon în cadrul unor manifestări la Carei, în județul Satu Mare, ne-am trezit că am devenit „beneficiarii” unei ample campanii de raportări malițioase / false pentru spam, fix așa cum pățise și portalul Buletindecarei.ro în urmă cu un an de zile.

Se practică mai nou un solicitant război informațional, prin care grupuri organizate din țara vecină, bine finanțate și cu o logistică pe model militarizat încearcă să reducă la tăcere pagini facebook, ziare online, diverse publicații sau bloguri ale patrioților români (n.r. vezi pagina de facebook ștearsă a lui Dan Tanasă cu aproape 30 de mii de fani, contul de facebook șters al jurnalistei Daniela Ciută de la Carei, etc). Anul trecut victimă i-a căzut singurul portal de știri românesc din Carei, Buletin de Carei.

Acum se pare că a venit și rândul nostru. Am fost întrebați de cititori cum ne pot ajuta. Singurul lucru pe care l-ar putea face este să acceseze acest link din prima imagine postată mai jos, din ultima propoziție „If you think this is a mistake, please let us know.” să acceseze formularul (n.a. așa cum se vede ilustrat în imagine) și să explice că blocarea site-ului / domeniului nostru este o greșeală,,.

https://developers.facebook.com/tools/debug/?q=Glasul.info

La Carei, tocmai cei care discriminează flagrant se plâng fără încetare de discriminare și de lipsă de … drepturi:

“O altă concindență este și faptul că publicația Glasul.info din Iași, care s-ar numi de fapt Glasul Moldovei, preia în mod repetat articole publicate de Daniela Ciuta în Buletin de Carei pe tema pretinselor discriminări etnice din municipiul nostru.”, scria la data de 15 noiembrie 2017 blogul  opiniedecarei.com

Dar iată că pretinsele discriminări etnice de la Carei nu sunt deloc “pretinse”, ci destul de evidente, atât pentru românii din zonă cât și pentru instituții ale statului român. Peste circa un an, CNCD decide să-l amendeze pe primarul Careiului, Eugen Kovacs, pentru discriminare:

” Primarul Careiului, amendat pentru afirmații discriminatoare la adresa lui Mihai Tudose” , scria portalsm.ro

La mai mult de 100 de ani de la Marea Unire nu este bine văzută colaborarea românilor între ei. Forțele antiromânești se tem de unirea românilor din diferite părți de țară. În România se inaugurează drumuri expres către granița de nord-vest dar nu există drumuri expres  care să lege regiunile istorice.

Continuăm!

” … n-am ştiut să tac nicicând şi de-aceea vrând nevrând, am făcut să latre câinii…,,
Doar Dumnezeu e deasupra noastră!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu