Lider de grup UDMR din CL Carei vs. Analfabet funcțional consilier la Primăria Carei. Unul propune altul contestă aceeași persoană

• publicat la: 16 decembrie 2020
Lider de  grup UDMR din CL Carei vs. Analfabet funcțional consilier la Primăria Carei. Unul propune altul contestă aceeași persoană

AUR dă frisoane  și la Carei ONG-ului UDMR care a folosit bani de la bugetul local pentru reabilitarea sediului său  de pe strada Kolcsey nr.2 și pentru alte activități de grup.

Ratatul pe plan profesional Szasz Lorand, angajat de nănașul său primar evazionist la Primăria Carei își varsă din nou frustrările  și complexele la adresa celor care au realizări pe cont propriu și nu depind de banul public. Disperarea ONG-ului UDMR atinge cote din ce în e mai ridicate după intrarea AUR în Parlamentul României cu tot cu Dan Tanasă. Datorită proceselor câștigate de Dan Tanasă împotriva  Primăriei Carei avem  și aici respectat caracterul oficial al limbii române, limba oficială a statului.

În iunie 2016, omul de afaceri de succes Ilie Ciută a fost propus de către liderul grupului UDMR din CL Carei, Fazakas Zoltan, să facă parte din Comisia Juridică a Consiliului Local Carei deși până atunci activase  în cea economică.

Poate că liderul grupului UDMR din CL Carei s-a gandit că Ilie Ciută va mai  dinamiza și activitatea comisiei juridice.

Recent, analfabetul funcțional Szasz, finul primarului evazionist Kovacs, se mira că un inginer mecanic independent a fost ales să facă parte din Biroul Electoral Județean, mirare pe care nu a manifestat-o atunci când udemeristul Fazakas a considerat că a foarte potrivit  pentru a face parte din Comisia Juridică pentru un mandat de 4 ani.

Cu alte cuvinte, ratatul pe plan profesional Szasz îl contrazice pe liderul grupării UDMR din CL Carei prin mâzgălelile sale pe al său blog antiCiută în lipsă de alte capacități de consemnare a evenimentelor importante de pe plan local.

Din comisia juridică de la acea dată, doar consiliera Eva Mărginean avea pregătire de specialitate.

Una peste alta, propunerea consilierilor majoritari UDMR din CL Carei din iunie 2016 a  fost de bun augur, Ilie Ciută dovedindu-se la fel de competent  și în cadrul Comisiei Juridice.

https://www.buletindecarei.ro/2016/06/dictatura-udmr-continua-la-carei-si-in-urmatorii-4-ani.html

Nu degeaba a reușit să construiască din nimic o societate de producție de produse abrazive al cărei nume este binecunoscut  pe plan european datorită calității produselor fabricate la Carei din 1991 încoace.

În cadrul Comisiei Juridice, Ilie Ciută a intervenit pentru stoparea încălcării legislatiei în vigoare, atunci când  i s-a permis.

Atunci când  intervențiile sale din cadrul ședințelor CL Carei nu au fost luate în seamă, Ilie Ciută a apelat la instanță și a câștigat de fiecare dată.

Deci Fazakas Zoltan a avut  intuiție bună când  l-a propus în iunie 2016 pe  Ilie Ciută să facă parte din comisia juridica fapt pe care  actualul consilier  personal al primarului evazionist Kovacs nu a avut capacitatea de a-l remarca  și judeca. Nu trebuie să avem prea multe așteptări de la  o persoană ratată pe plan profesional cum este Szasz și care  pe deasupra mai și scoate  în evidență carențele  sale. Doar un analfabet funcțional nu poate face diferența dintre ,,beneficiu,, și ,,a beneficia,, și inventează cuvinte pentru a-și masca ignoranța, cazul  ,,Fâsz,, sau portavocarea,,.

Așa că alegerea AUR a fost o alegere inspirată, o alegere a  unui om de afaceri de succes bine pregătit și din punct de vedere juridic și economic. Nu degeaba mai mult de jumătate dintre proiectele sale propuse  pentru dezvoltarea orașului  în campania electorală din 2016 au fost puse în practică de conducerea exclusiv UDMR aflată  în pană de inspirație.

Redactia  Buletin de Carei mulțumește pe această cale analfabetului funcțional Szasz pentru că prin subiectele abordate pe blogul opine de Carei  nu face decât să scoată și mai mult în evidență profesionalismul și integritatea omului de afaceri Ilie Ciută  în comparatie cu ratații pe plan profesional care scriu despre el și în comparație cu grupul de interese ce a acaparat orașul. Stirile false și nedocumentate precum și fabricarea de acuze la adresa lui Ilie Ciută dovedesc doar disperarea de care este cuprins evazionistul Kovacs de a nu se afla de jongleriile si cumetriile din Primăria Carei unde a ajuns după falimentarea societăților sale de producție de mobilier. Spre deosebire de  omul de afaceri Ilie Ciută, primarul Kovacs  se poate lăuda cu faptul că este un evazionist care și-a angajat ginerele și finul la primăria Carei și le permite ca să nu își facă publice declarațiile de avere așa cum procedează ceilalți angajați.Cu susținerea evidentă a autorităților guvernamentale în teritoriu care vânează doar capital politic.

Realizările pe plan profesional dar nu numai ale  lui Ilie Ciută încă dau nopți albe rataților pe plan profesional dar care trăiesc din banul public.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu