Acțiuni de amploare în județ ale Poliției și Jandarmeriei după alegerile locale

• publicat la: 3 octombrie 2020
Acțiuni de amploare în județ ale Poliției și Jandarmeriei după alegerile locale

După alegerile locale de duminică 27 septembrie 2020, instituțiile județene inițiază acțiuni de prevenire a infectărilor cu virusul buclucaș. La Carei au stat în fața și în interiorul Serviciului de Evidența populației zeci de persoane, în anumite intervale de timp chiar peste  o sută de persoane, fără nicio distanțare sau vreo minimă regulă de protecție. Nici Jandarmeria  și nici Poliția nu intervin în Republica de la Carei când e vorba de servicii din subordinea Primăriei cu conducere exclusiv UDMR Carei. Nu au intervenit nici la data de 5 mai 2020 când în plină Stare de Urgență, în incinta Primăriei Carei, se oficiau ceremonii de instalare a noului șef al Poliției Locale în prezența a numeroși angajați.

Comunicat

,,Pe fondul numărului de cazuri de covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul corona virus, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, cu suportul Jandarmeriei și Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare intensifică activitățile de verificare   a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea  fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

Suntem și vom fi prezenți pe raza județului.
Purtați masca de protecție în mijloacele  de transport, în  magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.

Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur.

Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante.

Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!,,  se specifică în comuncatul Prefecturii Satu Mare.

 

comentarii

de Popescu la 4 octombrie 2020 - 23:36

După votul de duminică Careiul nu se mai afla in Romania el se afla in Ungaria.De aia nici nu au putut să intervină instituțiile statului român.

Lasati un comentariu