,,Bursele Români pentru Români,, ajung și la Carei

• publicat la: 13 octombrie 2020
,,Bursele Români pentru Români,,  ajung și la Carei

Proiectul ,,Bursele Români pentru Români,, inițiat de asociația Calea Neamului și Grai Străbun a devenit funcțional.  Una dintre bursele acordate a ajuns și la Carei, la Valentin care si-a deschis cont anume pentru acest lucru. Familia lui Valentin mulțumește celor care l-au ajutat să deschidă contul dar în primul rând celor două asociații. Încă nu le vine să creadă că au beneficiat de acest nesperat ajutor. Din suma primită, Valentin a achitat plata abonamentului la internet dar și pentru alte utilități și își va cumpăra o jachetă mai groasă pentru vremea friguroasă de acum.

Remarcabilă  replica dr.Mihai Tîrnoveanu, președintele asociației Calea Neamului, legată de  acordarea burselor pentru copiii buni la învățătură dar fără posibilități materiale….,,Dacă stăm puțin si ne gândim, noi toti trebuie de fapt să le Mulțumim tuturor acestor copii extraordinari din Transilvania care în ciuda situației lor materiale mai dificile, învață foarte bine, făcând astfel cinste învătământului cu predare în limba română. Le suntem recunoscători oamenilor care au trimis în ultimele zile bani pentru fondul de burse, astefel încât demersul nostru poate continua. În contul Asociației Calea Neamului la BRD: RO77BRDE080SV91101760800, mai avem 5000 lei, săptămâna viitoare putând dărui burse și altor copii, având grijă să se păstreze în timp continuitatea acestora. Este un lucru VITAL…Ochii la Steag, Inima la copii, la tineri!
Doamne ajută oameni buni! Lupta pentru România continuă!
Partenerii noștri media sunt Buletin de Carei din Satu Mare, Cuvântul liber din Targu Mureș, Mesagerul de Covasna din Sfântu Gheorghe și ActiveNews din întreaga Românie! Multumim pentru sprijin si pentru expresia lor de gândire și acțiune Națională!,,

Ajutați după posibilități tinerii care  se străduiesc să învețe!

În contul Asociației Calea Neamului la BRD: RO77BRDE080SV91101760800 puteți depune orice sumă.

Ca români și creștini, avem datoria, mai ales în aceste vremuri cumplite în care se pun lanțuri pe libertatea noastră, să ne sprijinim tinerii dornici de învățătură.

Doamne ajută Oameni mari, haideți să ridicăm împreună Oameni mari!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu