Ștafeta Veteranilor continuă către Carei. Go INVICTUS!

• publicat la: 23 octombrie 2020
Ștafeta Veteranilor continuă către Carei. Go INVICTUS!

Voluntarii de la INVICTUS, traseul roșu al Ștafetei Veteranilor, au ajuns la Satu Mare.  Startul acestui traseu a avut loc de  la Sighișoara în data de 19 octombrie 2020.

“Flăcări rămân în urma dragonilor.”, spun Dragonii Transilvani care au alergat de la Dej la Baia Mare, câștigând și lupta grea cu Pasul Mesteacăn.

Duminică, 25 octombrie 2020, vor ajunge pe platoul din fața  Monumentului Ostașului Român deodată cu alergătorii de pe traseele galben și albastru.

Ștafeta Veteranilor continuă către Carei


Mai sunt doar 2 zile până la Ziua Armatei României, iar voluntarii Invictus trebuie să ajungă la Carei cu cele trei ștafete, roșu, galben și albastru, pentru a reîntregi Drapelul Național al României.

Nu a fost ușor, însă au reușit să străbată în alergare sute de kilometri, iar acum sunt la doar un pas de îndeplinirea misiunii.

Ca niște învingători, oameni care aduc lumina dragostei de țară, au intrat invictușii timișoreni în cetatea Aradului. Ștafeta albastră a ajuns joi, 22.10.2020, la Arad, unde a fost întâmpinată de militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, dar și de civili voluntari din Arad. Ștafeta va fi purtată mai departe către Oradea, cu dragoste și mult respect din partea alergătorilor voluntari, civili și militari.

Ștafeta galbenă a fost urcată în Dealul Clujului de către voluntarii Bazei 71 Aeriană General Emanoil Ionescu. Aceasta a fost preluată de voluntarii Diviziei 4 Infanterie Gemina, care o vor purta către Zalău.

Ștafeta roșie a ajuns la sediul Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramureș și a fost predată comandantului Batalionului 612, locotenent-colonel Ioan Alexandru Orban de către voluntarii Batalionului 811 Infanterie Dej, care au alergat de la Dej la Baia Mare, câștigând și lupta grea cu Pasul Mesteacăn.
“Flăcări rămân în urma dragonilor.”, ne spun Dragonii Transilvani.
Ștafeta roșie va pleca către Satu Mare.

Pe fiecare traseu, voluntarii Invictus se vor opri la monumentele dedicate celor care s-au jerfit pentru această țară, ținând un moment de reculegere și depunând câte o floare.

Go Invictus!

Lasati un comentariu