Liberalii careieni și-au ales președintele și cei opt vicepreședinți

• publicat la: 26 iunie 2021
Liberalii careieni și-au ales președintele și cei opt vicepreședinți

Astăzi, de la ora 11,00,  a avut loc la Carei Adunarea Generală a filialei locale a PNL la sala de conferințe din Castelul Karolyi.

Pe Ordinea de Zi au figurat  și alegerea președintelui filialei Carei precum și a membrilor din structura de conducere.

În sală au fost prezenți 63 de liberali precum și consilierul primarului evazionist, președintele UDMR Carei Kovacs, Szasz Lorand. Dacă la Ziua Drapelului sau Ziua Culturii Naționale  nu se înghesuie să participe, la ședințele partidelor românești este prezent pentru a vedea cine participă și a da apoi raportul superiorului său.

Oaspeții liberalilor careieni au fost deputatul și presedintele interimar al PNL Satu Mare – Cozma Adrian, președintele organizației PNL Satu Mare – Romeo Pop, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare – Beseni Valer Cristian precum și primarul Comunei Santău – Silaghi Sergiu.

Singurul candidat pentru funcția de presedinte al organizației PNL Carei a fost Nemeș Adrian care a obținut 62 din cele 63 de voturi exprimate. Nemeș Adrian, jurist si instructor auto, a deținut până în prezent  funcția de președinte interimar.

Funcția de secretar a revenit lui Ganea Constantin.

Începând cu această data, liberalii careieni vor avea nu mai puțin de 8 vicepreședinți:

1.Bucureștean Adrian

2.Caramba Marcel

3.Coșarca Marius

4.Mureșan Gabriel

5.Papi Ovidiu

6.Sorian Valentin

7.Supuran Bogdan

8.Timoc Titel Andrei

Ca membrii în biroul local au fost aleși  Blideran Cosmin, Comerzan Ioana, Erdei Voros Adriana, Mocanu Alina, Murariu Sorin, Nica Petru, Pop Ciprian, Torzsa Alexandru.

Marele perdant este fostul președinte Bontea Dan Gabriel care nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi membru al Biroului Politic Local al PNL Carei. Deși a avut mereu cronică favorabilă de la Szasz, consilierul primarului evazionist, pe blogul său.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu