Prefectura anunță pregătiri pentru Ziua Imnului doar la Satu Mare

• publicat la: 21 iulie 2021
Prefectura anunță pregătiri pentru Ziua Imnului doar la Satu Mare

La ședința de lucru din data de 19 iulie 2021 a Instituției Prefectului Satu Mare s-a discutat despre pregătirile pentru Ziua Imnului Național al României care va avea loc la data de 29.07.2021, ora 10:00 la Monumentul Ostașului Român de pe  Bulevardul Vasile Lucaciu. A fost prezentă și conducerea Garnizoanei Satu Mare.

Nimic despre pregătirile de Ziua Imnului Național din celălalt municipiu din județ, Carei. Probabil după simulacrul de manifestare organizată la Carei de Instituția Prefectului de Ziua Eroilor, nu mai vor să arate de ce sunt capabili.

La data de 10 iunie 2021, Garnizoana Satu Mare a adus la Carei militari cu masca pe figură deși în capitală precum și în celelalte localități din țară Armata a dat Onorul fără măști. La aceeași dată și la aceeași oră. După cum se poate remarca  în imaginile din link-ul de mai jos, pentru populația civilă, pentru oamenii de rând, nu s-a impus purtarea măștii.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/regim-special-pentru-armata-romana-la-carei-discriminare-la-depunerile-de-coroane.html

Pentru ca simulacrul de manifestare să fie complet, Instituția Prefectului nu a depus coroană de flori la Monumentul Ostașului Român din Carei. S-a constituit  un grup format din Prefect, președinte de Consiliul județean, primar municipiu Carei( toți de la UDMR), subprefect  de la USR  care a depus o singură coroană de flori pe care scria….CAREI.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/unde-sunt-coroanele-depuse-de-institutia-prefectului-si-consiliul-judetean-satu-mare-la-carei-de-ziua-eroilor.html

Deci niciuna dintre instituțiile enumerate nu a depus prin reprezentanții săi coroană de flori de Ziua Eroilor la Monumentul Ostașului Român din Carei. Nu doar că nu au depus dar nu au dat voie  nici ,,entităților,, să depună coroane de flori în cadru oficial ci doar după retragerea lor. O atitudine mizerabilă care va rămâne consemnată ca o bilă neagră în istoria locală.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu