SONDAJ la Carei fără operatori la locul indicat

• publicat la: 2 august 2021
SONDAJ la Carei fără operatori la locul indicat
.
După ciuntirea spațiilor verzi din Carei pentru a face loc de parcare pentru șoferii care vor să ajungă direct la ușa de intrare a magazinului, conducerea Primăriei Carei ne bagă sub nas un sondaj de opinie. De fapt, legiuitorul cere UAT Carei un astfel de sondaj.
Pentru că la Primăria Carei nu mai există program de audiențe după instalarea  în fotoliul de primar a evazionistului Kovacs secondat de viceprimarul Keizer, amândoi cu frică de a-și face publice CV-urile unde apar locurile de muncă anterioare.
Primăria Carei anunță sondaj de opinie dar….fără operatori. Minciunile de pe pagina Primăriei Carei întregesc tabloul politicii duse de cuplul Kovacs-Keizer. Plătim operatori care nu sunt de găsit la locul indicat, în perioada indicată! La fel cum plătim un consilier al primarului care își alimentează blogul personal opiniedecarei în timpul programului de lucru din primărie. Doar pentru că e finul primarului evazionist și linșează mediatic persoanele care iau atitudine împotriva discriminărilor și abuzurilor practicate de administrația Kovacs. Se pare că UDMR a preluat din politica românească doar …deșeurile.
.
Comunicatul Primăriei Carei

Avem nevoie de opiniile locuitorilor din Carei!

În perioada aprilie 2021–ianuarie 2022, UAT MUNICIPIUL CAREI elaborează Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană 2021-2027 (SIDU) a municipiului Carei, în cadrul proiectului ”Planificare strategică și accesibilizare a serviciilor oferite de administrația locală a municipiului Carei”, cod SIPOCA/MySMIS 845/135769. Pentru a include părerile locuitorilor din Carei în aceste documente strategice, efectuăm un sondaj de opinie care conține întrebări despre infrastructură, servicii, probleme, idei de dezvoltare.
Cum puteți contribui la dezvoltarea urbană a Careiului în perioada 2021-2027?
Urmați link-urile indicate mai jos pentru a completa chestionarul, care colectează opinii despre infrastructură, servicii, probleme, idei de dezvoltare. Completarea chestionarului este anonimă și nu durează mai mult de 20 de minute, însă contează foarte mult pentru planificarea pașilor de dezvoltare a Careiului pentru următorii 7 ani.
· Chestionarul poate fi completat online, în perioada 02 – 06 august a.c.
· Chestionarul poate fi completat în limba română sau în limba maghiară, după preferința dumneavoastră.
ATENȚIE! Răspunsurile dumneavoastră pot fi luate în considerare numai în măsura în care ați parcurs chestionarul până la capăt!
Vreau să completez în LIMBA ROMÂNĂ: https://forms.gle/C9kibeZMsRjn8Ciw9
Vreau să completez în LIMBA MAGHIARĂ: https://forms.gle/uAkZ9SJHcubYVkbVA
În cazul în care preferați completarea chestionarului față în față operatorii noștri de teren vă stau la dispoziție azi, 2 august, în intervalul orar 10.00-13.00 și 14.00-17.00, în Piața Avram Iancu.
În zilele următoare ei vor ajunge și în alte zone ale orașului, se specifică pe pagina Primăriei Carei.
doar că niciun operator  nu este de găsit la adresa indicată și în intervalul orar indicat.
Este ora 16 și niciun operator nu e de găsit  în Piața Avram Iancu din Carei. Minciuni pe bani publici.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu