Haos! După 2 zile de la votarea unui proiect se reia numărătoarea voturilor în Consiliul Local Carei. VIDEO

• publicat la: 20 octombrie 2021
Haos! După 2 zile de la votarea unui proiect se reia numărătoarea voturilor în Consiliul Local Carei. VIDEO

S-au încurcat la numărarea voturilor la ședința CL Carei din data de 18 octombrie. Proiectul privind vânzarea unei suprafețe de 515 mp din domeniul statului către  familia de români care a cumpărat proprietatea cooperativei Stăruința s- a rediscutat în ședința din data de 20 octombrie 2021.

Deci votul de la ședința din 18 octombrie a fost anulat, proiectul revocat și s-a reluat astăzi. Voturile consilierilor  nu au fost  numărate corect. La Primăria Carei orice este posibil.

Dezbaterile la acest proiect au durat 6 minute în data de 18 octombrie și le puteți urmări în filmarea de mai jos între minutele 6,40 și 12,45.

.

Consiliera Venig a propus la ședința din 18 octombrie amânarea proiectului care se tot tergiversează de 6 luni.  Pentru a drege busuiocul, au intervenit atât primarul evazionist Kovacs cât și viceprimarul Keizer care au făcut referire  la faptul că desenele prezentate consilierilor nu sunt clare.

…,,nu reușim să facem un desen ca lumea, să scriem o cifră ca lumea,, afirma Keizer Ludovic.

E greu când nu te descurci cu desenul tehnic, când rămâi la stadiul de desene colorate. Poate o imprimantă color ar fi de folos celor 3 udemeriști, neapărat de culoare verde. Cu desene alb-negru nu se descurcă.

Pentru ședința de azi, 20 octombrie 2021, anunțată doar cu 2 ore  înainte pe pagina Primăriei Carei, desenatorii au pregătit un desen pe înțelesul primarului și al viceprimarului iar porțiunea de teren în cauză au colorat-o în culoarea care să le aducă aminte celor doi de activitatea lor politică din tinerețe.

Și uite așa se poate încurca o persoană care vrea să se apuce de construit pe terenul cumpărat la licitație.

În cadrul ședintei de astăzi, proiectul privind vânzarea terenului intravilan de 515 mp de pe strada Kafka Margit a fost  votat în unanimitate de consilieri, adică toți au votat Pentru.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu