Manipulare ordinară marca primar evazionist Kovacs în ce privește baza sportivă Victoria. Discriminare în formă continuă

• publicat la: 4 martie 2022
Manipulare ordinară marca primar evazionist Kovacs în ce privește baza sportivă Victoria. Discriminare în formă continuă

Primarul evazionist Kovacs nu se dezminte și continuă manipularea și discriminarea în cel mai ordinar mod cu putință. Baronul local Kovacs nu spune NIMIC despre discriminarea practicată față de echipele asociațiilor sportive neaservite  lui.

Nu doar profesorul Nintaș este obstrucționat în ce privește accesul la bazele sportive ale orașului ci și asociații din alte ramuri sportive!

Pe evazionistul notoriu Kovacs îl deranjează până peste poate faptul că nu toți copiii careienilor vor să facă parte din pepiniera țării vecine în ce privește fotbalul. Nu toți doresc să ajungă la Debrecen la academia lor de fotbal.  Îl deranjează că există oameni care iau atitudine  împotriva impunerilor conducerii exclusiv UDMR a orașului. Adică baza sportivă a orașului se dă pe mâna fostului consilier UDMR Tabi Zsolt care impune un orar de antrenament.

RUȘINE primarului care desconsideră performanțele unui antrenor și profesor de sport!

Pentru conformitate, profesorul Răzvan Nintaș este cel care a adus cu echipa sa de elevi de la Liceul Teoretic Carei titlul de Campioni Naționali la fotbal pentru liceeni în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. O performanță UNICĂ în fotbalul școlar careian.

Tot pentru conformitate, profesorul Nintaș  a fost singurul care nu a primit nicio recompensă la fel cum au primit toți cei ce au făcut  parte din echipă.

Când profesorul Nintaș colabora cu Tabi Zsolt la echipa FC Kinder nu li s-a impus nicio restricție  la antrenamente la bazele sportive ale orașului.

De ce nu a continuat Tabi Zsolt la Union Glas cu antrenamentele copiilor și a dorit neapărat să ajungă la CSM Victoria Carei unde banii nu mai sunt o problemă?

Ia priviți cine vorbește de discriminare…Oare la CSM Victoria  nu sunt și copii români?

Brusc, primarul și clica lui sunt deranjați de clubul FC Viitorul Carei înființat de profesorul Răzvan Nintaș!

Îi deranjează numărul mare de copii care iubesc metodele de antrenament și atitudinea antrenorului Răzvan Nintaș spre deosebire de cele practicate de alții.

Întrebarea e dacă dorim să investim din bugetul local pentru pregătirea copiilor noștri pentru academiile de fotbal de peste graniță sau să ne creștem viitori sportivi de performanță? Dacă primarul avea nepotul la FC Viitorul și nu la CSM Victoria tot așa ar fi reacționat?

Când vor avea acces la spații de antrenament în Carei și tinerii de la asociația sportivă de baschet sau cea a Sakura ACS?

Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR practică DISCRIMINAREA până și în sport.

Atragem atenția primarului evazionist Kovacs să nu facă discriminări pe criterii etnice și să nu practice favoritismele cât timp depinde  de banul public. La bugetul local  contribuie fiecare careian deopotrivă și fiecare careian trebuie tratat cu respect pentru munca depusă.

Nu vă răzbunați pe  un club privat doar pentru că ați eșuat lamentabil în domeniul privat!

Redăm în continuare manipularea mizerabilă postată de Primăria Carei care nu vrea asociație de fotbal ce îl are ca președinte pe profesorul Răzvan Nintaș.

,,Primăria Carei a susținut și va susține în continuare fotbalul careian. Tocmai pentru a nu mai exista discuții privind folosirea bazei sportive Victoria, cum s-a întâmplat ani la rând cu FC Kinder, Primăria Carei a decis să înființeze Centrul de copii și juniori în la Clubul Sportiv Municipal Victoria Carei, în cadrul căruia să își desfășoare activitatea toate grupele de copii din oraș. Astfel, copii ar fi putut să practice gratuit fotbalul, fără ca părinții să mai fie obligați să achite tot felul de cotizații.

La vremea respectivă și domnul antrenor Răzvan Nintaș activa la FC Kinder Carei. Însă, din motive pe care nu le cunosc, domnul antrenor Răzvan Nintaș s-a despărțit de foștii lui colegi și și-a făcut un club privat chiar în perioada înființării Centrului de copii și juniori al CSM Victoria Carei.

În urma primirii memoriului înaintat conducerii Primăriei Carei de FC Viitorul Carei, prin președintele Răzvan Nintaș, am decis să îi rog pe viceprimarul Ludovic Keizer și pe administratorul public Beko Tamas, foști jucători de fotbal, să medieze acest așa-zis conflict.

Din discuția mea cu domnul Tabi Zsolt am tras concluzia că se poate găsi o soluție. În calitate de primar, consider că rezolvarea situației disperate a familiilor afectate de explozia de duminică, identificarea modului în care putem contribui la reabilitarea blocului distrus, la stabilirea vinovaților și eventualele pregătiri pentru situația tot mai gravă pe fondul războiului din Ucraina sunt probleme mult mai arzătoare pentru comunitatea noastră.

În încheiere, nu pot să nu îmi exprim dezamăgirea despre faptul că această problemă a folosirii bazei de sport Victoria de către clubul orașului și un club privat a fost prezentată inclusiv din punct de vedere etnic. Propagarea unei asemenea idei false este periculoasă pentru întreaga noastră comunitate careiană, caracterizată de multiculturalism și respect reciproc între etniile conlocuitoare.

Ing. Eugen Kovacs

Primarul Careiului ( al grupului de interese din Carei- n.r.)

Buletin de Carei

Lasati un comentariu