Îngropat de viu la 4 m adâncime sub un mal de pământ la Negrești Oaș. La Carei se îngroapă dosarul unui accident mortal de muncă

• publicat la: 14 mai 2022
Îngropat de viu la 4 m adâncime sub un mal de pământ la Negrești Oaș. La Carei se îngroapă dosarul unui accident mortal de muncă

ISU Somes Satu Mare anunța la data de 12 mai 2022 decesul unui tânar care presta lucrări de utilitate publică în orașul Negrești Oaș. Acesta a fost îngropat de viu de un mal de pământ, la 4 m adâncime. Echipajele de salvare au intervenit de urgență dar fără succes. ISU a remis presei și imagini de la locul accidentului.

ISU a fost prezent și la Carei atunci când un muncitor a fost pur și simplu strivit de un utilaj greu.

Încă mai așteptăm un comunicat oficial pentru accidentul mortal de muncă care a avut loc în plin centrul municipiului Carei, în fața Monumentului Ostașului Român, la data de 6 noiembrie 2020.

Un muncitor de 39 de ani din Dorolț a decedat strivit de utilajul cu care lucra în cadrul Proiectului de Mobilitate la reabilitare blv.25 Octombrie, lucrări efectuate de firma Tarr.

La locul accidentului din Carei există și acum un mic altar de flori și candele.

Altar de Flori şi Lumânări la Carei la locul accidentului de muncă mortal

Doar autoritățile  nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu și nu comunică nici faptul că a avut loc un accident mortal de muncă, nici cine se face vinovat de acest accident. Sau dacă muncitorul era angajat cu acte în bună regulă.

Nici viața unui om nu mai contează pentru grupul de interese susținut se pare și de către instituțiile abilitate a lua măsuri în cazul accidentelor de muncă.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu