ÎNȘELĂCIUNE marca UAT Municipiul Carei

• publicat la: 7 iunie 2022
ÎNȘELĂCIUNE marca UAT Municipiul Carei

Semnalăm instituțiilor abilitate falsificarea datei de postare a anunțului privind ședința ordinară a Consiliului Local Carei din data de 7 iunie 2022! Curaj! Vrem administrații locale curate din punct de vedere legal, vrem instaurarea legii și în administrațiile din România din a căror conducere  nu fac parte și români. ONG-urile constituite  pe criterii etnice au imunitate și nu trebuie să respecte legea?

Administrația Kovacs-Keizer nu se dezminte și instituie falsul ca metodă de lucru. Astfel, anunțul pentru o ședință ordinară de Consiliu Local din data de 7 iunie 2022 apare ca fiind postat pe pagina Primăriei Carei pe data de 3 iunie 2022 dar de fapt nu a fost postat nici măcar în data de 6 iunie 2022. La data de 6 iunie 2022, ultimul anunț postat pe pagina Primăriei Carei era cel din 30 mai 2022.

Priviți data din colțul de jos, dreapta.

..și priviți postarea primăriei Carei

Deci avem ca angajați la primăria Carei specialiști în informatică dar când e vorba de transmis ședințe online aceștia dorm duși. Poate apelează Poliția Municipală Carei și procurorii careieni la acești specialiști pentru a depista autorul amenințării cu moartea la adresa familiei Ciută dacă tot există decizie definitivă în acest sens din partea Judecătoriei Carei.

Ordinea de zi a ședinței CL Carei anunțate cu câteva ore înainte de începere dar cu data de postare măsluită.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

 

Lasati un comentariu