Ziua Drapelului marcată la Carei în absența conducerii Primăriei

• publicat la: 26 iunie 2022
Ziua Drapelului marcată la Carei în absența conducerii Primăriei

Ziua Drapelului a fost marcată la Carei în absența oricărui reprezentant al conducerii sau al structurilor din MAI. Momentul solemn de la Monumentul Ostașului Român a fost organizat de Direcția de Cultură prin directorul Bogdan Georgescu.

La Carei nu s-au sfințit steagurile ridicate în jurul ansamblului monumental așa cum au procedat instituțiile guvernamentale care se respectă și respectă drapelul țării.

Corul Asociației Unirea a intonat Imnul de Stat, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a vorbit despre semnificația Drapelului Național al României uar iar preoții de la Biserica Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir au săvârșit un serviciu religios. Dintre politicieni, au fost prezenți membrii de la PNL și PSD.

În încheiere, Asociația Unirea 2009 Carei a susținut un scurt moment artistic prin recitarea domnului Mihai Pintea și interpretarea de cântece patriotice.

Nici anunțul despre această activitate și nici desfășurarea ei nu au fost postate pe pagina oficială a UAT Municipiul Carei. Până și presa aservită primăriei a ignorat evenimentul. Demnitarii din Primăria Carei au ignorat total Ziua Drapelului și Ziua Imnului Național în ultimii ani dar acceptă toate avantajele ce decurg din calitatea lor de demnitari români.

Pentru astfel de informații este cenzurat Buletin de Carei. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Mai mulți cititori au semnalat faptul că nu li se permite distribuirea postărilor Buletin de Carei și nici comentariile nu le apar. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Fiți pe pace, mergem mai departe.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu