Primăria Carei nu a primit niciun colindător în acest an. Bani de la buget doar pentru protocolul politicienilor

• publicat la: 26 decembrie 2022
Primăria Carei nu a primit niciun colindător în acest an. Bani de la buget doar pentru protocolul politicienilor

Primăria Carei nu a primit niciun colindător în acest an și nu a alocat niciun fond pentru pachete de sărbători cum proceda în anii anteriori.

Banii careienilor din bugetul local s-au dus pe protocoalele politicienilor la Primărie unde participă inclusiv soția primarului evazionist, pe avocatul din baroul Mehedinți pus să ,,repare,,  greșelile angajaților din primărie, pe gala de modă din 8 iulie 2022 unde careienii de rând nu au avut voie să participe, pe expoziția fotografică unde toate explicațiile erau doar în limba maghiară, pe unele proiecte pentru obiective care au mai fost finanțate în anii anteriori dar nu numai.

Colindele ce vestesc Nașterea Domnului nu sunt pe placul cuplului Kovacs-Keizer așa că la Primăria Carei nu s-a auzit niciun glas de tânăr sau adult care să vestească Nașterea Domnului.

Cei doi folosesc banul public după bunul plac având susținerea  unui Consiliu Local din care lipsește cu desăvârșire opoziția.

Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

Vrem explicații și în limba română la fotografiile prezentate la GeoFolk din Carei, România

Protocol la Primăria Carei. Cumpătarea e doar pentru careienii de rând care plătesc taxe și impozite

Buletin de Carei

Lasati un comentariu