Performanță! Primarul evazionist care și-a ascuns CV-ul timp de 5 mandate are datorii la bugetul de stat

• publicat la: 18 aprilie 2024
Performanță! Primarul evazionist care și-a ascuns  CV-ul timp de 5 mandate are datorii la bugetul de stat

Evazionistul Kovacs Eugen, dator la bugetul de stat din 2008, deține o performanță ce nu face cinste niciunui demnitar: a reușit ca timp de 5 mandate să nu își facă public CV-ul pe site-ul și pagina Primăriei Carei.

Fă o faptă bună! Ajută la completarea CV-urilor conducerii Primăriei Carei

Un primar și un viceprimar din județul Satu Mare își țin ascunse CV-urile

Primar evazionist, cu reținere lunară pe venit, fără CV publicat și fără Raport de Activitate va beneficia de mărire de salariu

Și pentru că ce naște din pisică șoareci mănâncă, nici fiica sa, consilier județean și candidat din partea UDMR-ului condus de tăticul primar, nu a postat pe site-ul Consiliului Județean CV-ul său.

O sfidare totală la adresa cetățenilor care plătesc taxe și impozite pentru ca aleșii să își încaseze indemnizațiile și pensiile speciale.

O altă performanță a evazionistului Kovacs, greu de egalat, este refuzul unui program de Audiențe cu cetățenii din 2008 încoace.

Kovacs va rămâne  în istoria Careiului ca cel mai consecvent discriminator la adresa românilor cărora le-a transmis ,,nu provocați maghiarii,, atunci când Asociația românească ASTRA a solicitat aviz de amplasare catarg cu drapel tricolor pe domeniul public. A fost în stare să refuze până și participarea la dezvelirea bustului lui Mihai Eminescu din Carei precum și la evenimente precum Ziua Culturii Naționale sau Ziua Drapelului sau Adunarea Generală ASTRA sau Festival de Datini de Crăciun. O aversiune neascunsă față de tot ce este eveniment românesc în țara în care are calitatea de demnitar. Nu a suportat nici măcar  o colaborare cu un român astfel că la conducerea orașului au fost exclusiv udemeriști.  Premierul Marcel Ciolacu nu are nimic împotriva unor astfel de atitudini din partea demnitarilor de la ONG-ul UDMR pentru că Marcel Ciolacu favorizează minoritarii și refuză românilor până și aplicarea Legii 154/2021.

Primarul evazionist Kovacs va ieși din primăria Carei după 5 mandate cu tinicheaua de coadă cum  se spune pentru că nu și-a plătit datoriile la bugetul de stat și nu a reușit să facă dovada plății datoriilor la bugetul local.

Datoria publică cu care lasă orașul Carei este de 12 milioane de euro. Au înflorit în schimb firmele de casă și apropiații lui.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu