Priviți model de bună înțelegere și toleranță la Carei…,, nu vor consilieri români,,

• publicat la: 28 noiembrie 2019
Priviți model de bună înțelegere și toleranță la Carei…,, nu vor consilieri români,,

Aflăm cu stupefacție de la o cititoare a Buletin de Carei că majoritatea locuitorilor nu vor nici drapel românesc în oraș și nici consilieri români.

Într-un oraș românesc se găsesc câteva capete înfierbântate care nu vor nici respect reciproc, nici toleranță și nici bună înțelegere dar ce este mai trist și tragic în același timp este că tocmai primarul președinte al UDMR Carei dă tonul.  Nu am uitat de afirmația primarului Kovacs potrivit căreia solicitarea pentru amplasare catarg cu drapel românesc la Carei ar fi o provocare pentru maghiari…

 

Să fie acest comentariu   consecința politicii de discriminare dusă de conducerea Primăriei Carei și a angajaților scribi ai acestora?

De ce  nu ar avea dreptul românii în țara lor să își pună catarg cu drapel românesc sau să fie reprezentați în Consiliul Local de consilieri români?!

În municipiul Carei  românii nu sunt reprezentați în conducerea orașului. E  la fel ca pe vremea imperiului austro-ungar sau a dictaturii hortyste.

Aceste provocări  nu fac  de fapt decât să acopere gravele abuzuri și pagube de la Primăria Carei constatate în urma auditului Curții de Conturi.

Acesta este articolul la care au apărut pe pagina de Facebook comentariile persoanei deranjate de drapel și tot ce este românesc.

http://www.buletindecarei.ro/2019/11/solicitarea-pentru-catarg-cu-drapel-romanesc-la-carei-nu-a-fost-dezbatuta.html

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2019/10/carei-2019-cei-care-iubim-tricolorul-romanesc-suntem-supusi-oprobiului-public-si-denigrati.html

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/careienii-iubesc-tricolorul-de-ce-va-sperie-catargul-din-partea-asociatiunii-astra-carei-domnule-primar.html

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/primarul-nu-provocati-maghiarii-il-tine-aproape-pe-cel-care-a-lasat-drumurile-proaste.html

comentarii

de Pui la 28 noiembrie 2019 - 17:26

Așa e cum spune Angi.Cine crede în buna înțelegere se înșeală amarnic și nu cunoaște realitățile de la firul ierbii.Orcind e posibil un 1940 numai să se ivească ocazia.

de Transilvania la 5 decembrie 2019 - 17:54

Transilvania este rasplata pe care ungurii o asteapta de la tzarul Putin pentru munca depusa in ultimii ani de catre diaspora si contrainformatiile lor la „alegerea” protejatului acestuia, Trump, ca presedinte al Americii.

Raspunsuri

Lasati un comentariu