Poliţia informează

• publicat la: 10 aprilie 2013
Poliţia informează

 

Polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Carei au identificat autorul furtului de bicicletă comis în data de 28 martie 2013  în persoana numitului S. SANDOR, de 24 ani, domiciliat în sat Resighea, județul Satu Mare, cu antecedente penale, fără ocupație,

Prejudiciul în valoare totală de 200 lei, a fost recuperat, prin restituirea bicicletei către persoana vătămată. Susnumitul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Mircea U. de 43 ani, din comuna Socond, a fost identificat în trafic în timp ce conducea un autoturism marca ARO , fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. În cauză s-a intocmit dosar penal.

Catalin I.  , de 25 ani, din com. Valea Vinului,  a fost identificat în trafic  în timp ce conducea un autoturism  marca VW fără a poseda poseda permis de conducere de nici o categorie, iar tăblitele cu numerele provizorii de înmatriculare fiind expirate  din data de 27.06.2012.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat si prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea pe numitul Z.  GHEORGHE, in vârsta de 31 ani, domiciliat in com. Pir. jud. Satu Mare, față de care autoritățile maghiare au emis mandat european de arestare.

Cel in cauza fiind reținut si încarcerat în arestul IPJ Bihor in vederea prezentării instanței competente pentru dispunerea extradarii.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 117 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.615 lei.

 

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 51 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.400 lei.

Lasati un comentariu