Scandal pentru păşunatul pe terenurile altora la Andrid şi Ianculeşti

• publicat la: 10 aprilie 2016
Scandal pentru păşunatul pe terenurile altora la Andrid şi Ianculeşti

 Joi, jandarmii careieni au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Andrid

Jandarmii desfăşoară în permanenţă misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii şi liniştii publice, pentru prevenirea infracţionalităţii şi stabilirea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, joi 07 aprilie a.c. în jurul orelor 19.00, jandarmii  careieni au fost solicitaţi, să intervină pentru aplanarea unui conflict  izbucnit  în Andrid. Neînţelegerile au pornit de la faptul  că, un cioban a intrat cu oile să păşuneze pe păşunea alocată bovinelor, de către Asociaţia crescătorilor de animale din localitate.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului şi au  procedat la sancţionarea  proprietarului animalelor cu 500 lei.

O situaţie similară a avut loc şi la Ianculeşti,sat ce aparţine de UAT Carei, unde ovinele Asociaţiei Crescătorilor de animale Ianculeşti au intrat pe  păşunea Asociaţiei Colonia Moţilor dar şi pe stadionul din centrul localităţii. A fost solicitată Poliţia Locală dar aceştia au primit doar un avertisment. Sătenii se plâng că au mereu probleme cu această asociaţie care nu respectă suprafaţa sa de păşunat.

Pentru sesizarea faptelor antisociale, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau direct la Jandarmeria Satu Mare, la  telefon 0261 / 769 760.

comentarii

de ramoncito la 10 aprilie 2016 - 23:06

nu va luati de pupila lui lajos de la ianculesti ca va lasa fara veceu la stadion..voi stit cata branza cara pe strada ghiocelului? au pus si camera de supraveghere la serviciul auto de langa piata,ce stit voi.parca sotul era angajatul de la crasna si acum a primit pasunea cadou

de Horia Mărieș la 11 aprilie 2016 - 18:58

Complicate mai e pășunile astea, că e mai mult de 2 (două)….

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7318

Lasati un comentariu