Furt de curent sau neglijenţă? Muşamalizare sau cercetare în Republica de la Carei?

• publicat la: 18 iunie 2018
Furt de curent sau neglijenţă? Muşamalizare sau cercetare în Republica de la Carei?

Sâmbătă seara, la ora 18,00, chiriaşilor Primăriei Carei de pe strada Independenţei nr.45  li s-au cerut contractele de închiriere de către un agent al Poliţiei Carei care răspunde de zona respectivă. La maşina parcată în fosta autogară. Cercetare sau muşamalizare? Pentru că Primăria Carei a plătit constant, lună de lună, curentul pentru toţi chiriaşii chiar şi în perioada în care nu aveau forme legale din partea Spaţiului locativ al Primăriei Carei.

Buletin de Carei a făcut publică de mai bine de o săptămână situaţia de la locuinţele sociale ale Primăriei Carei de pe strada Independenţei nr.45 unde pe lângă  LIPSA  oricărei SURSE DE  APĂ există şi LIPSA de CONTOR DE CURENT ELECTRIC.

Nimeni de la societatea de Distribuţie ELECTRICA SA  sau de la Direcţia de Sănătate Publică nu a fost curios să vadă dacă se confirmă cele scrise de Buletin de Carei fapt ce denotă că situaţia este cu mult mai gravă.

Primăria Carei a plătit constant curentul electric locatarilor de pe strada Independenţei nr.45 fără ca mulţi dintre ei să aibă formele legale de şedere pentru anumite perioade.

În Republica de la Carei instituţiile statului nu se înghesuie să ia act de haosul din administraţia locală!

La data de 11 iunie 2018 a venit un consilier al Prefecturii Satu Mare pentru a constata că cei care locuiesc la adresa respectivă nu au plăţile la zi la curent electric şi că acesta este motivul pentru care unora nu li se mai prelungeşte contractul de închiriere.

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/lovitura-de-teatru-un-consilier-de-la-prefectura-nu-doreste-sa-constate-lipsa-contoarelor-de-la-locuintele-sociale-ale-primariei-carei-de-pe-strada-independentei.html

Sâmbătă, 16 iunie 2018, un agent de la poliţia Carei care răspunde de zona respectivă a venit să ceară contractele de închiriere cu Primăria Carei. Sâmbătă seara! Chiriaşii au prezentat aceste contracte la maşina parcată în fosta autogară. Ce fel de cercetări la ceas de seară şi la umbra buruienilor din fosta autogară sunt acestea?

Locatari cărora li se impută de Primăria Carei curent electric  consumat pe parcursul mai multor ani în baza unei fişe scrise de mână  sunt predispuşi în orice moment accidentelor în urma modului de livrare a energiei electrice!

Siguranţa  cetăţeanului este total ignorată de către Primăria Carei. Astfel de locuinţe oferă spre închiriere Primăria Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/primaria-carei-cere-120-mii-lei-pentru-curent-electric-de-la-chiriasi-carora-nu-le-a-instalat-nimeni-contor.html

Odată încheiată campania electorală Primăria Carei  îşi ia mâna de pe chiriaşi şi le cere retroactiv plata curentului electric FĂRĂ a putea justifica consumul individual!  Consum pe care Primăria Carei l-a plătit constant.  Nu este singurul caz în care Primăria Carei procedează de o asemenea manieră fără ca instituţiile abilitate ale statului să intervină.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/asa-nu-se-mai-poate-discriminare-pe-fata-primaria-isi-ia-mana-de-pe-asistatii-sociali.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/06/fara-sursa-de-apa-la-locuintele-sociale-ale-primariei-carei-de-pe-strada-independentei.html

 

Lasati un comentariu