Mizeriile unui primar evazionist față de handbalul juvenil

• publicat la: 1 august 2019
Mizeriile unui primar evazionist față de handbalul juvenil

Kovacs Eugen, primarul evazionist, a inițiat un proiect de hotărâre în luna mai a acestui an pentru acordarea unui sprijin financiar de 7.100 lei pentru desfășurarea unui raliu la Carei, Cupa NSM, în condițiile în care unul din echipajele participante era format din fostul ministru Ioana Bran acum  deputat PSD sătmărean. A nu se înțelege că am avea ceva cu deputatul Ioana Bran.  Doar am remarcat că primarul  a dorit asocierea Primăriei la această activitate automobilistică care nu reprezintă careienii.

P7 CUPA NSM CAREI

Vă aducem  la cunoștință că din data de 30 august 2019 va începe cea de-a opta ediție a Memorialului  ,,Mircea Dohan,,   la handbal, o  competiție internațională de anvergură de handbal juvenil ce se va desfășura sub egida Federației Naționale de Handbal din România.

Care credeți că este sprijinul acordat de Primăria Carei? Acordarea posibilității de folosire gratuită a sălilor de sport din oraș.  Atât.

Mircea Dohan a fost  un renumit handbalist careian iar familia acestuia se îngrijește de cinstirea memoriei lui prin organizarea de competiții care să stimuleze  practicarea acestui sport și deci descoperirea de noi campioni.

Pentru manifestarea care adună an de an SUTE de handbaliști la Carei precum și foste glorii naționale și mondiale, primarul evazionist Kovacs nu are inițiativa de a se asocia cu organizatorii și deci a sprijini financiar  pentru a susține manifestarea nobilă și benefică pentru urbea noastră! An de an sunt prezenți la Carei Cristian Gațu, Stefan Birtalan, Valeria Motogna, Narcisa Lecușanu, Radu Voinea, Gabriel Kicsid, Gheorghe Goran sau  Alexandru Stamate. Nu multe orașe din România se pot mândri cu asemenea manifestări dar mai ales cu asemenea oaspeți.

Se dovedește o dată în plus că primarul Kovacs nu este primarul careienilor ci doar al unui grup de interese.

Mulți dintre sportivii care vor susține meciuri la Carei în cadrul competiției Memorialul Mircea Dohan la handbal vor fi nevoiți să facă naveta la Oradea sau Zalău sau localitățile din Ungaria din apropierea graniței. O rușine pentru municipiul Carei atitudinea primarului ce reprezintă doar un grup de interese.

La una din edițiile anterioare  am constatat cu stupoare că în fața sălii de sport unde se desfășurau meciurile turneului internațional de handbal au sosit camioane care descărcau mormane de moloz ! De Noaptea  Minții!

Acesta este respectul acordat de administrația UDMR Kovacs-Keizer-Beko pentru competițiile sportive organizate de persoane care nu fac parte din grupul de interese.

Așa ceva se întâmpla la  ediția de acum 3 ani……

Câtă aversiune trebuie să ai împotriva frumoasei și beneficei manifestări sportive din Carei ca să ajungi să o tratezi atât de josnic?

Se întâmplă în municipiul unde românii nu sunt reprezentați în conducerea orașului. Conducerea exclusiv UDMR  nu sprijină  niciun  eveniment care nu le aduce susținere politică!

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/ospitalitatea-administratie-locale-la-memorialul-de-handbal-mircea-dohan.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/09/ploaie-de-campioni-la-carei-memorialul-mircea-dohan-la-handbal.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/consilierul-ciuta-propune-sprijin-financiar-pentru-turneul-international-de-handbal-memorialul-mircea-dohan.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/luati-postati-acesta-este-evenimentul-sportiv-al-anului-in-municipiul-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/05/premii-si-cadouri-acordate-de-consilierii-careieni-programul-carei-fest-2019.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/05/sedinta-publica-a-consiliului-local-carei-bisericile-romanesti-raman-tot-cenusarese.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/05/start-la-carei-in-cupa-nsm.html

 

comentarii

de Costi la 2 august 2019 - 23:36

La toate maimutărelile udemeristilor se dau bani numai pentru români nu! Kv si Kz nu suporta acțiunile românești numa banii românești le plac.

Lasati un comentariu