Preşedintele suspendat păstrează legătura cu serviciile informative

• publicat la: 18 iulie 2012
Preşedintele suspendat păstrează legătura cu serviciile informative

Scandalul generat de comutarea întregului sistem de legături guvernamentale speciale de la cabinetul preşedintelui suspendat la sediul de campanie al cetăţeanului Traian Băsescu nu pare a-l sensibiliza pe preşedintele interimar, de facto si de jure, şi presedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Implicaţiile faptului in sine depasesc limitele unui abuz ori incalcari comune a legii. Actiunea, in recvidiva, a Serviciului de Telecomunicatii Speciale are dimensiuniule si toate ingredientele unui atentat la Democratie, Constitutie, Statul de Drept si Securitatea Nationala.

Practic, din momentul in care a intervenit suspendarea din functia de Presedinte al Romaniei, sistemul de comunicatii guvernamentale speciale interne si internationale aflat la dispozitia lui Traian Basescu trebuia si el suspendat, taiat semnalul.

Din surse ale Administratiei Prezidentiale ni s-a relatat ca o decizie a presedintelui interimar in legatura cu ridicarea sistemului de comunicatii guvernamentale speciale instalat la la sediul de campanile a fost blocata de consilierul de stat la Presedintie, Daniel-Andrei Moldoveanu, director al Oficiului de Informatii Integrate al Comunitatii Nationale de Informatii.

Aceleasi surse ne-au confirmat ca numitul director al “informatiilor nationale” continua sa-i remita presedintelui suspendat buletinele de informatii si notele speciale de informare colectate de la toate serviciile si structurile informative. Mentionam ca intreuperea fluxului informatiilor si estimarilor informative secrete catre presedintele suspendat este, de asemenea, o consecinta implicita a pozitiei in care se afla cel in cauza.

Cu toate informatiile serviciilor la dispozitie, cu sistemul de comunicatii secretizate la sediul de campanie si la resedinta, presedintele suspendat continua sa dea dispozitii ilegale generalilor loiali din S.R.I. , S.I.E., S.P.P., S.T.S., Directia de Informatii a Apararii, Ministerul de Interne, precum si obedientilor sai din Ministerul Public – procurorul general Laura Kovesi, seful D.N.A. Daniel Morar- Consiliul Superior al Magistraturii, presedintilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Curtii Constitutionale s.a.

De la acest pupitru de comanda, suspendatul coordoneaza agresiunile infomationale externe impotriva Romaniei si pune in opera noi acte de inalta tradare a intereselor nationale.

De la acest centru 4 C –Comunicatii, Comanda, Coordonare si Control suspendatul poate activa interfata de monitorizare si control in timp real a procesului de votare, centralizare si evaluare a rezultatelor votului din 29 iulie crt.

Un puternic curent de opinie, conturat pentru argumentarea necesitatii convocarii urgenta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in vederea demiterii directorului Serviciului de Teleomunicatii Speciale, expus public , intre altii, de fostul director al S.R.I., Costin Georgescu, deputatul Ion Stan, vicepreseditele Comisiei permanente comune a Camerei Deputatilor si a Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului Roman de Informatii, publicistul Radu Tudor, specializat in probleme de securitate nationala si corespondent pentru Romania al prestigioaselor Jane’s Intelligence Review si Jane’s Defence Reviews a ramas, pana in prezent, fara ecou.  cotidianul.ro

comentarii

de emil la 18 iulie 2012 - 23:26

pai atunci de ce l-au mai suspendat, daca tot el detine controlul asupra acestor institutii?
luati-i, domnule Antonescu, ceea ce nu e legal sa aiba!
si demiteti-l pe opris de la STS

de emil la 19 iulie 2012 - 16:04

ca la noi, la nimenea!

de Gabi D la 21 iulie 2012 - 23:32

Sper ca va fi tras la raspundere pentru desele abuzuri de care nu s-a jenat niciodata!Acest om a facut intotdeauna numai cum l-a dus capul!…
Cine a avut de suferit?Noi,oamenii acestei tari care am fost mintiti si manipulati in fiecare zi cu un cinism feroce!Sper sa vina la\referendum oamenii si sa nu-l mai vad niciodata pe acest personaj nemilos!

Lasati un comentariu