Un proiect al PNL Carei este pus în practică după 3 ani de la aprobarea sa. Asfaltarea intrării la capela mortuară ortodoxă

• publicat la: 31 octombrie 2018
Un proiect al PNL Carei este pus în practică după 3 ani de la aprobarea sa. Asfaltarea intrării la capela mortuară ortodoxă

În cadrul sedintei CL Carei din data de 29 mai 2015 a fost aprobat proiectul de hotărâre  initiat de consilierii PNL prin liderul lor de grup Ilie Ciută pentru asfaltarea aleilor din partea românească a Cimitrului Mestereszi precum și a platoului din fața Capelei Ortodoxe. Documentele informative se găsesc pe site-ul Primăriei Carei sau se pot obţine direct de la Primărie.

Citiţi mai jos întregul Proiect de hotărâre.

PH – Cimitir

http://www.buletindecarei.ro/2015/06/la-initiativa-pnl-carei-se-asfalteaza-aleile-cimitirului-central.html

Valoarea lucrării se ridica la suma de 3.826 de euro.

Primăria Carei a avut nevoie de 3 ANI pentru a pune în practică un proiect aprobat de Consiliul Local.

Pentru lucrările de reabilitare a sediului UDMR Carei nu a mai fost nevoie de hotărâre de CL  deşi suma alocată din bugetul local a depăşit 221.000 lei.

Aşa arată acum intrarea la partea românească a cimitirului central.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/09/aleile-de-acces-la-mormintele-romanesti-din-carei.html

 

comentarii

de Alin la 3 noiembrie 2018 - 10:07

Apropo de asfaltari si drumuri si etc., pe strada Grigorescu au crescut niste damburi in asfalt, cred ca ii zona vulcanica sau ceva, asa forme de relief nu am vazut, dar cred ca is limitatoare naturale de viteza, oricum cine le-a facut ii geniu. Sa traiasca idiotul!

Lasati un comentariu