Focare de șobolani, țânțari pe alese, duhoare peste oraș, apă termală sigilată și primar evazionist la Carei

• publicat la: 6 iulie 2020
Focare de șobolani, țânțari pe alese, duhoare peste oraș, apă termală sigilată și primar evazionist la Carei

Nu ne mai puteți  duce cu zăhărelul chiar pe toți. Ați dat-o în bâlbâială cu donațiile pentru aparatură medicală, ați tăcut în privința celor peste 300 mii euro alocați din banii orașului tot pentru aparatură medicală și consumabile din care aparatul de testare COVID 19 l-ați donat sătmărenilor…așa, pocnind din degete fără să mai strângeți liste de semnături de la careieni dacă sunt sau nu de acord. Acum suntem lăsați pradă țânțarilor pentru că stropirea nu a fost efectuată în timp util și pentru că soluțiile folosite au fost  mai mult apă de ploaie.

Ocupat cu coordonarea de bloggeri consilieri pentru stigmatizarea celor cu spirit civic sau a posibililor candidați la Consiliul Local sau Primărie pe  care nu îi poate manevra  după bunul plac, primarul evazionist a pierdut  din vedere tocmai comunitatea cu nevoile ei. A uitat că este plătit din bani publici și a depus un jurământ pentru a se îngriji de bunăstarea și nevoile comunității nu doar de cele personale. Pe cont propriu nu a făcut nimic niciodată …înafară de falimente.

Avem apă termală din belșug dar ștrandul termal concesionat este închis în timp ce la locuințele sociale ale Primăriei Carei avem același belșug de șobolani dar rămân deschise. Apa curge din tavan, locatarii nu au contor pentru consumul de apă  pe strada Maniu și Doina iar pe strada Independenței nu au nici contor pentru curent electric.

Stropirile contra țânțarilor au fost ca  o frecție la un picior de lemn adică nu s-a simțit deloc efectul. Avem parte acum de țânțari mult mai agresivi nu și mai puțini. Careienii au reacționat vehement pe paginile de socializare dar de această dată primarul nu le mai cere ajutorul pentru stârpirea țânțarilor așa cum a procedat în cazul duhorii de care avem parte de peste 1 an de zile.

În cazul mirosului pestilențial și-a recunoscut incapacitatea de a gestiona situația, așteptăm reacții similare și în cazul țânțarilor ce învăluie orașul dar  și în cazul concesiunii ștrandului termal. Plătim din banul public și propagandiștii primarului evazionist având ca singură specializare linșajul mediatic și promovarea minciunilor.

Mai țineți minte cum cerea Kovacs careienilor liste cu semnături pentru  stoparea mirosurilor pestilențiale de la firma unde el a semnat autorizația de funcționare?

Pe când anunțul de strângere de semnături pentru asigurarea de stropiri contra țânțarilor la termen și cu soluții de calitate sau o strângere de semnături privind eradicarea șobolanilor din carierul Republicii și din locuințele sociale menționate sau o strângere de semnături pentru oportunitatea deschiderii ștrandului concesionat pe bani de nimic?

Lansăm o invitație primarului  la o plimbare pe drumul recent reabilitat pe calea Mihai Viteazul prin proiectul de peste 45 de milioane de lei, manager de proiect Beko Tamas. Dacă tot  plătim generos diriginții de șantier măcar să vedem și cum se achită de sarcini.

Buletin de Carei

comentarii

de Farcau Doina la 8 iulie 2020 - 06:52

Cum se poate asa ceva in ziua de azi???E strigator la CER !!! „Cum nu vii tu Tepes Doamne.ca punand mana pe ei…..” Precic multi stiti continuarea.O zi buna,….Doamne da minte si celor care sunt raspunzatori de o asa situatie namaiintalnita cred la noi in judet!Felicitari Buletin de Carei!Tot asa pe mai departe Doniela Ciuta!!!

Lasati un comentariu