Rușine administrației Kovacs-Keizer-Beko din Carei! Careieni care suplinesc indolența conducerii orașului

• publicat la: 23 iulie 2020
Rușine administrației Kovacs-Keizer-Beko din Carei! Careieni care suplinesc indolența conducerii orașului

Careienii care au spații comerciale pe  calea Mihai Viteazu din centrul Careiului scot ambrozia de pe domeniul public pentru a-și proteja clienții alergici. Este  o rușine ca Primăria Carei să perceapă taxe  și impozite atât de la persoanele fizice cât  și juridice și să nu le asigure  spații verzi curate, întreținute. Chiar dacă proiectul  derulat nu este finalizat, spațiile verzi trebuiesc curățate de planta numită ambrozie conform Legii 62 din 2018. În timp ce angajați din Primăria Carei sunt plătiți pentru a curăța domeniul public  de buruieni și ambrozie munca efectivă o fac unii careieni din respect pentru semenii alergici.

Se dovedește încă o dată că administrația Kovacs-Keizer-Beko nu lucrează în folosul comunității careiene ci al unui grup de interese. Cât le mai permitem să își bată joc  de careieni, de cei care nu fac parte din grupul lor de interes?

Un motocultor băgat pe spațiul verde ar rezolva în câteva minute problema buruienilor dar administrația Kovacs-Keizer-Beko se încăpățânează și sfidează careienii care asigură salariile angajaților din Primăria Carei.

Rușine!

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/07/camp-de-ambrozie-in-centrul-careiului-legea-622018-calcata-in-picioare.html

comentarii

de Farcau Doina la 23 iulie 2020 - 15:11

Am observat azi ca cineva a cosit”florile” de pe rondoul de langa Unicredit Bank…Felicitari ! Bravoooo!

de Buletin de Carei la 23 iulie 2020 - 15:58

Dupa ce am depus sesizare la Garda de mediu a actionat si Primaria

Lasati un comentariu