Vitezomani lăsați fără permis de conducere. 14 sancțiuni aplicate la Pișcolt pentru defecțiuni tehnice

• publicat la: 22 iulie 2020
Vitezomani lăsați fără permis de conducere. 14 sancțiuni aplicate la Pișcolt pentru defecțiuni tehnice

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 21 iulie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale.

 Astfel, la data de 21 iulie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto, 6 dintre aceștia cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze cuprinse între 103 km/h și 116 km/h. 

 

Acțiune comună a polițiștilor și reprezentanților RAR

 

La data de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Petrești, au acționat, împreună cu specialiștii RAR, pe DN19 în localitatea Pișcolt, pentru identificarea conducătorilor auto care circulă cu autoturisme care prezintă defecțiuni tehnice.

În urma verificărilor efectuate, aceștia au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1740 de lei. Totodată, au fost reținute 2 certificate de înmatriculare pentru noxe peste limita legală. 

 

Trei bărbați  bănuiţi de savîrşirea unui furt calificat din anexa unui bloc din Satu Mare, identificaţi de poliţişti.

La data de 21 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au identificat trei bărbați, de 21,24 și 33 de ani, din  Satu Mare, bănuiți de comiterea unui furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 20/21 iulie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în anexa aflată la subsolul unui bloc, din localitatea Satu Mare, prin tăierea lacătului de la ușa de acces și au sustras bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1 800 lei.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Lasati un comentariu